Quibble Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Diğer topic de belittiğim gibi yeni bahceli eve kopeklerle gecmeyi planlıyoruz. Saglam secereli Cane Corso bulmayı basardık. Ancak Dogoda sorun yasıyorum. Bulunamaz degil ancak standartların dısına kayan yapıya sahip cok buldum. İstedğim pure breed bir dogo, Turkiye de bu hayvancıkları besleyen üreten beliri bi dogo ciftligi mevcut mu? Dogo bulun bana lutfen ya =) Her türlü görüş ve tavsiyeye açığım ama son karar Dogo Argentino =) not: dier topic de pek ilgi gormediği için bide konu açıp dikkat ve yardım isteyim dedim. Şimdiden Teşkür DOGO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Sahibinden.com a baktın mı hocam? Fiyatlar uçuk tabi, ama ırk süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 uzuun bir arastirma sonucu ; -sahibinden.com yine ucuz kaliyor :) -ayrica dogo'larin sagirlik problemi oldugundan dolayi risklide oluyor. kozyatagi carefeur'un oralarda bi petshop dan buldum, calisan fazlasiyla bilgiliydi biraz icimi rahatlatti. ancak 1000 Euro dedigi anda bole cok garip bi duygu yasadim :) anlatamam walla. neyse pazarlik taksit vade farki derken kandirdim adami :) 12 ay taksitle 1.5k ytl ye anlastim. simdi ev isini bekliyorum. teskkur ederim greeny cevap icin :) baska fikri dusuncesi olan varsa buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 abi kim ne derse desinde kopege 1.5 milyar 12 taksit diyince walla dicek bisi bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 pet shoptan kopek alinmaz. Ciftlikten alicaksin. Kopek egitim merkezlerindeki hocalara git onlar sana yardim eder. Veya yurtdisinda yarismalara giren kopeklerin irklarindan seciceksin. HAyvana 10+ kusur yil bakacaksin bence secereli almalisin.. http://debonairdogos.tripod.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 link patlak sanirim. -> ok acildi inceliyorum. secere muabbeti degismis diye duydum. yavrulardan sadece en iyisine secere veriliyormus artik. onuda bulmak cok zor olsa gerek. petshoplara cok karsi cikan gordum, meraktan soruyorum; taciz falan mi ediyorlar? yoksa kalitesiz "mal" falan mi veriyorlar ? :) @BP; ben yanlis anladim sanirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 çirkin bir köpek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu süper korku filmi çeker lan! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 quibble, 1.5 milyara yurt disindan secereli kopek alirsin dogo. hava alanindan gider alirsin kopeginide. yurt disindaki kennellar ile mailleş. zaten %80 i sağir tr dekilerin, yeni bir irk oldugu icin sorun cikiyor cok. yurt disi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bende yurtdışı tavsiye ederim veya Tr'de sadece yurtdışı çalışan yerler var senin için getirtiyorlar. Kemerburgazdaki United Kennel buna bir örnek eğer ilgilenirsen sahibiyle tanışıyoruz yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aklimda buluncak sebzero, ancak su sira ev isi beklemeye girdi.. kopegide evde bogmak istemiyorum. bi sure beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar