Arden Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Travianda bu linkten Kayıt olarak köyüme yardım etmiş olursunuz. Browser tabanlı bir oyun 3 gündür deli gibi oynuyorum Tavsiye ederim =)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 14-15 yaşlarındaki ego manyağı buluğ çağını geçememiş yüzü sivilceli çocuklar az gelişmiş köyüme 24 saat boyunca aralıksız daldığı için bıraktım o oyunu ben.
Jandor Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ulan bende güncel başlıklardan bakıyorum ciddi birşey sandım köyde aç çocuklar falan tövbe........
Arden Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Jandor said: ulan bende güncel başlıklardan bakıyorum ciddi birşey sandım köyde aç çocuklar falan tövbe........ Garbage? Ciddiyet?
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kojiroh said: 14-15 yaşlarındaki ego manyağı buluğ çağını geçememiş yüzü sivilceli çocuklar az gelişmiş köyüme 24 saat boyunca aralıksız daldığı için bıraktım o oyunu ben. lol bu ne nefret tabii dalacaklar yazı tabanlı oyunların olayı bu
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kojiroh said: 14-15 yaşlarındaki ego manyağı buluğ çağını geçememiş yüzü sivilceli çocuklar az gelişmiş köyüme 24 saat boyunca aralıksız daldığı için bıraktım o oyunu ben. mail atalım da o tip oyunlara bir ülkeyi kurtar butonu koysunlar.
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 valla ben www.ikariam.net diye bir oyun oynuyorum şu anda beklerim sizleride bu arada bir tık link bir link iki
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kemalisthllwndr said: lol bu ne nefret tabii dalacaklar yazı tabanlı oyunların olayı bu (tu)
Öne çıkan mesajlar