Quibble Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hurricane catrinaya ulastın mı peki ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Rüzgar dar bir boşluktan yüksek kompresyonla geçmekte olduğu için ses yapıyor olsa gerek. Komple üstü açıkken daha az ses olması normal gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben acemi soforken (ki hala oyleyım aslında) sol cam acık ve radyo kapalı gıderdım yaz kış. acemi iken otobanın sesini duyarsan korkarsın, işin ciddiyetini anlarsın ve daha dikkatli kullanırsın gibi bir teorim vardı. (kişisel işkence methodları, sf.164) işe yaradı mı bilmiyorum ama sol kulak artık daha az duyuyor olabilir :P 100 u gecince direk çok sert vuruyordu ruzgar yandan (araç audi a3 idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Sunroof sahiplerine şunu öneririm; Arka camları 1,5-2cm arası açın. sunroof'un ise arka kısmını azcık kaldırın. Normalde ön cam açarsanız ses yapıyor ve uzun yolda falan kafa yapıyor. Ama bu kombinasyonda hava içerde türbülans yaptığı için siz hem ferahlıyorsunuz, hem de ses arkada kalıyor. Eğer sunroof'u kaparsanız o etki kayboluyor, sadece arkadakiler için temiz hava giriyor o kadar. Otoban ve açık yol için (yani sabit hızın söz konusu olduğu ilerlemelerde) klima en iyisi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 soyle soliyim arac ustu acikken konumlandirma adam akilli yapilmissa arabada ruzgar koltuklari ust taraftan yalar gecer bu arada catrinaya ulasamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Cabrio araçlarda onu güzel ayarlıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar