Wander Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Playstation 3 kutusu yok almanya dan 2-3 ay evvel geldi pek oynanmadı sadece hafta sonları bizim eve gelinip taşındı o kadar :)....kısaca özelliklerine geçelim 60 Gb Pal PS3 ( hem 60 lık hemde pal bu ikisini bir arada bulmak pahalı ve zor ister blu ray player olarak kullan ister oyun oyna ister kopya orjinal farketmez dvd leri çalıştır zevk sizin :) 2 adet orjinal sixaxis joistik 1 adet hdmı kablo 1 adet usb kablo 1 adet elektrik kablosu cihazın içinde 10 civarı oynanabilir demo vardır ayrıca 1080p film fragmanları vsvs kasasında anca ışıkta yakından bakınca gözükebilen kılcal çizikler mevcuttur psp gibi yani anlarsınız zaten onun dışında söyleyebileceğim bu fiyata pal 60 gb bu şekilde hediyeli cihaz bulmak çok zor kaçırmayın derim FİYAT pazarlıksız ve takassız : 550 YTL Sony Psp sıfır kutusunda garantili faturalı ve yanında hediyeleriyle birlikte çok çok uygun fiyata veriyorum...Psp kutusundan sadece versiyonuna bakmak ve foto çekilmek suretiyle çıkartılmıştır yaklaşık 20-25 gün önce Yenibosna Darty den alınmıştır kesinlikle oyun oynanmamıştır Sony Pps Slim Piano Black İçinden çıkan tüm kılavuzları adaptörü sabit kutu içeriği...kılavuzlar türkçe tabiiki Sony garanti Belgesi Orjinal Faturası...Yenibosna Darty den alınmıştır...kutu içeriğine ilaveten 1 adet orjinal sıfır umd oyun crash 1 adet orjinal sıfır 1 Gb Sandisk Ms Pro Duo ve Adaptörü evet bunların hepsi sadece ve sadece 400 YTL..faturadaki fiyat 568 ytl dir 1 gb sandiskle beraber 600 ytldir ama ben hepsini 400 ytl ye veriyorum kaçırmayın derim FİYAT : 380 YTL istanbul/bahçelievler 0555 366 55 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 PS3 kaçmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ps3ün fiyatı iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 anam psp de crash var !! nası oynayasım geldi ha. ps3 de hakkatten çok güzel fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar