TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya bişi sorcam bu lyricz deki browser plugin winamp 3 için geçerli deilmi geçerliyse biri bana nası çalıştırıldıını annatabilirmi ordaki açıklama 2 serisi için...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Biri yardım edecek mi?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 winamp 3'de olmuyo denedim olmadi en azindan... lyriczle ilgili sorularin yeri muzik bolumu bu arada :) oraya acarsan daha iyi olur[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 thanx sorry konu kitlenebilir..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 niye olmasın ki 3 te ? minibrowser çalıştığı sürece çalışması lazım[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 winamp3 winamp2 plugini çalıştırıyorsa olur. Çalıştırmıyorsa olmaz :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Öne çıkan mesajlar