TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya bişi sorcam bu lyricz deki browser plugin winamp 3 için geçerli deilmi geçerliyse biri bana nası çalıştırıldıını annatabilirmi ordaki açıklama 2 serisi için...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Biri yardım edecek mi?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 winamp 3'de olmuyo denedim olmadi en azindan... lyriczle ilgili sorularin yeri muzik bolumu bu arada :) oraya acarsan daha iyi olur[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 thanx sorry konu kitlenebilir..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 niye olmasın ki 3 te ? minibrowser çalıştığı sürece çalışması lazım[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 winamp3 winamp2 plugini çalıştırıyorsa olur. Çalıştırmıyorsa olmaz :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar