Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4 B8, 29/02-02/03 arası, Maslak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Sen B7'e sığmıyorum diyorsun, benim B5'in arkasına oturmak ölüm :

Otomatik vites konusunda bir türlü ayar tutturamadı Audi. Dieseller için torka mukavim adam gibi bir DSG yapmalı, olmadı 7-ileri düzgün yazılımlı bir otomatik şanzıman.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Evet evet biliyorum. Mantığı nasıldır bilmiyorum fakat bir ara sanırım Saab el ile vitesi kavrayarak debriyajı kontrol etme üzerine çalışmalar yapıyordu.

Bir aralarda yan sanayi otomatik vitesler vardı manuel şanzımanlı arabalara uygulanan. Vites üzerinde bir düğme olurdu bununla debriyajı aradan çıkartırlardı :)
Mesaj tarihi:
2 yil once falan bir otomobil dergisi turk uretimi bir parcanin testini yapmisti. debriyajsiz manual sanzimanda vites degistiriyordunuz. sonradan taktirilan bilyeli bir parcadan bahsediyorlardi. bulursam dergiyi eski gazete dergi yiginim icinde yazarim buraya.
Mesaj tarihi:
teste gitmedim bn de =/

ama bi is icin istinye parka gitmistim, donuste bilen bilir pınar mahallesinden maxi nin onune inen yokustan gidiorm. birden bire yanımdaki arkadas aaaaaa a5 dedi, noluo diyemeden aaaa bi tane dha dedi. karsıdan 2 tane siyah kaptırmıs geliodu, ama yandan bakınca a5 degil de a4 oldugunu gorduk dha da bi mest oldk. sonra o yokusu inene kdr toplam 6 tane aynı arabadan gorduk, hepsi de gecen gun bebekte gordum dedigm yabancı plakalı a4un aynısıydı.. ahh ah cok guzel arabalar ya bi de o yokusta kullanmak bya guzel olsa gerek.. =/
Mesaj tarihi:
oraya dandik arabaları almıolar zaten =) gecen gun orda x5, mercedes m, cayenne, q7, navigator bi arada gorduk, resmen suv serisi vardı =) yanda porsche ve ferrariler de cabası =)
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben B7'nin burun yapısını beğendmiyordum : Şimdiki o konuda daha güzel. Arka diz mesafesi A4'lerde hep sorun olmuştu, bunda daha iyi diye duydum ben de.

2.7TDI'dır ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bir an şişe açacağına uzanıyordu sol elim ki U-dönüşü ile tekrar shift tuşunun yanına döndü :P

RS6 derim, aslında denebilecek çok model var ama olsun ;)

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...