MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 e almışken en güçlüsü olsun di mi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Sen B7'e sığmıyorum diyorsun, benim B5'in arkasına oturmak ölüm : Otomatik vites konusunda bir türlü ayar tutturamadı Audi. Dieseller için torka mukavim adam gibi bir DSG yapmalı, olmadı 7-ileri düzgün yazılımlı bir otomatik şanzıman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yada debriyajsız değişsin vitesler hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Vodan said: Yada debriyajsız değişsin vitesler hıh Mercedes A larda vardı bi ara öyle düz biliyo musun =) manuel vites kutusu, ama debriyaj yok... nasıl çalışıyor bilmyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Evet evet biliyorum. Mantığı nasıldır bilmiyorum fakat bir ara sanırım Saab el ile vitesi kavrayarak debriyajı kontrol etme üzerine çalışmalar yapıyordu. Bir aralarda yan sanayi otomatik vitesler vardı manuel şanzımanlı arabalara uygulanan. Vites üzerinde bir düğme olurdu bununla debriyajı aradan çıkartırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2 yil once falan bir otomobil dergisi turk uretimi bir parcanin testini yapmisti. debriyajsiz manual sanzimanda vites degistiriyordunuz. sonradan taktirilan bilyeli bir parcadan bahsediyorlardi. bulursam dergiyi eski gazete dergi yiginim icinde yazarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 para nzmn gidiceksin beraber gidebilirz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Selam, Kader pis oyununu oynadı ve bir tv ünitesi için A4 B8'den mahrum bıraktı beni :( Acım büyük, dostlar sağolsun :(( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 teste gitmedim bn de =/ ama bi is icin istinye parka gitmistim, donuste bilen bilir pınar mahallesinden maxi nin onune inen yokustan gidiorm. birden bire yanımdaki arkadas aaaaaa a5 dedi, noluo diyemeden aaaa bi tane dha dedi. karsıdan 2 tane siyah kaptırmıs geliodu, ama yandan bakınca a5 degil de a4 oldugunu gorduk dha da bi mest oldk. sonra o yokusu inene kdr toplam 6 tane aynı arabadan gorduk, hepsi de gecen gun bebekte gordum dedigm yabancı plakalı a4un aynısıydı.. ahh ah cok guzel arabalar ya bi de o yokusta kullanmak bya guzel olsa gerek.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 İstinye Park'ın üst kısmındaki araçlar nedir öle:( 4 tane maseratiyi yan yana gördüm covette - ferrari - Jaguar XK flnda cabası :( bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oraya dandik arabaları almıolar zaten =) gecen gun orda x5, mercedes m, cayenne, q7, navigator bi arada gorduk, resmen suv serisi vardı =) yanda porsche ve ferrariler de cabası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Dün bende bahçelievlerde gördüm kısa bi a5 mi a4 mü lan bu duraksamasından sonra a4 olduğunu anladım :) Çok güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 önden güzel, arkadan güzel, içi güzel... ama yandan eskisiyle aynı vallaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 b7 deki tek sorun bence arka diz mesafesiydi b8 de onu halletmişler henüz binmemiş olsamda becne 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bende bugün okulun orda a5 gördüm süper bi araba.yalnız motoru neydi acaba bende arabadaydım ters şeritten geçiyodu bi anlık gördüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 3.0tdi dır muhtemelen zaten ya 3.0tdi ya da s5 getiriliyo standart galerilere galiba? 1.8T fln istek uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben hep 2.7tdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Ben B7'nin burun yapısını beğendmiyordum : Şimdiki o konuda daha güzel. Arka diz mesafesi A4'lerde hep sorun olmuştu, bunda daha iyi diye duydum ben de. 2.7TDI'dır ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yaa napcaksınız audi'yi çöp araba:P şaka tabiki :) Ben A8L Quattro haricinde audi tanımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Bir an şişe açacağına uzanıyordu sol elim ki U-dönüşü ile tekrar shift tuşunun yanına döndü :P RS6 derim, aslında denebilecek çok model var ama olsun ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar