paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, A4 test drive said: Etkinlikler kapsamında ilk olarak 29 Şubat–1,2 Mart tarihlerinde İstanbul’da Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da (TIM), 10.00–17.30 saatleri arasında düzenlenecek olan “Geleceğin otomobilini test edin!” sürüş aktivitelerine siz de davetlisiniz! Yeni Audi A4’ün dizel ve benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra quattro® dört tekerlekten çekişli versiyonlarının da eğitmenler eşliğinde test edilebileceği yeni Audi A4 Sedan test sürüşü aktiviteleri, İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Kayseri, Trabzon, Adana ve Denizli gibi şehirlerde de Mart ayı içerisinde sürüş keyfini yaşatacak. 4.nesil yeni Audi A4 modeli ile yakından tanışın, geleceği bugünden yaşayın. Yeni Audi A4 Test Sürüşü’ne katılmak ve detaylı bilgi almak için 212 ******* “A4 Test Sürüş Hattı”nı hemen arayın! Ben Pazar günü 13:30 sonrasına kayıt yaptırdım, kız arkadaşımla sabah işlerimizi halledip gidicem. Gelmeyi düşünen olursa mesaj atsın, numarayı vereyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Türker İnanoğlu Maslak Show Center'ı tarif edebilecek birileri var mı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 para gecen gun bebekte gordum yabancı plaka, siyah 2.7tdi. inanılmaz birseydi gercekten dha o gun babama diodm c serisi al a4 dusuncegine, hemen telefon edip alcaksan a4 al baba dedim =) bu arada türker inanoglu bilmemne seyi (TİM işte =) ) maslaktan sarıyere dogru giderken darüşşafakadan sağa giriosn hemen yokuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Tabela falan var değil mi? Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 paramecium said: Selam, A4 test drive said: Etkinlikler kapsamında ilk olarak 29 Şubat–1,2 Mart tarihlerinde İstanbul’da Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da (TIM), 10.00–17.30 saatleri arasında düzenlenecek olan “Geleceğin otomobilini test edin!” sürüş aktivitelerine siz de davetlisiniz! Yeni Audi A4’ün dizel ve benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra quattro® dört tekerlekten çekişli versiyonlarının da eğitmenler eşliğinde test edilebileceği yeni Audi A4 Sedan test sürüşü aktiviteleri, İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Kayseri, Trabzon, Adana ve Denizli gibi şehirlerde de Mart ayı içerisinde sürüş keyfini yaşatacak. 4.nesil yeni Audi A4 modeli ile yakından tanışın, geleceği bugünden yaşayın. Yeni Audi A4 Test Sürüşü’ne katılmak ve detaylı bilgi almak için 212 ******* “A4 Test Sürüş Hattı”nı hemen arayın! Ben Pazar günü 13:30 sonrasına kayıt yaptırdım, kız arkadaşımla sabah işlerimizi halledip gidicem. Gelmeyi düşünen olursa mesaj atsın, numarayı vereyim. Saygılar. balık bulusmasına neden gelmedıgın boylece bellı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 olması lazım, ama sen maslakta ışık lisesini gectikten sonra garanti olsn diye sagdan yavas yavas git =) ya 1. ya da 2. ışıktan sağa dönmen lazm, tam ışıkların orda bi insaat var hatta tabela yoksa ordan cıkarabilirsin. umarım yardımcı olmusumdur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Park Ormanı biliyorsan tam karşısında TİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Sabah Masco'da mobilya bakmak için zırt-pırt duran bir A4 görürseniz, işte o benim :D Oradan da 3 gibi test sürüşüne geçeriz sanırım. Balık için izin yok, mobilya bakacağız diyor ama 'noooolur Audi'ye gidelimmmm' mızmızlanmama hayır diyemedi :P Balık'da kız arkadaşı ile gelecek olan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aa getirebiliyormuyduk ? bilseydim ayrilmazdim.. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 paramecium said: Balık'da kız arkadaşı ile gelecek olan var mı? Saygılar. ben belki getirirdim. seviyor bu tur seyleri. neyse zaten bulusmayı ileri mechul bir tarihe erteledik gozu ile bakıyorum ben. test surus nasıl olacak? 1 tur mu verıyorlar sadece? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Orada sürüş yapılacak yer var mı onu bile bilmiyorum : O zaman ertelenen tarihteki balığa ben kız arkadaşım(nişanlım) ile geliyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Banada SMS geldi fakat 1 tur binmek için Maslak'a gidecek kadar deli olmadığıma karar verdim :) Test edip siteye test yazısı yazarım diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 o 2.7 tdi B8 yabancı plaka geçen gun bizim komsu apartmanın otoparkında park ediliydi :) teste gidebilirim vallahi, para msg atabilirmisin telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 19 yasındaki bi velete (ben oluorm) kullandırırlar mı? babam hadi lan ordan ben bile vermem o arabayı sna orda mı vercekler dedi moralimi bozdu =/ ama hos ben beenip babama aldırabilirm musteri kaybederler :hıh: =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Ehliyet var mı sen onu söyle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Test parkuruyla ilgili bi bilgisi olan varsa yazıversin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kullandırırlar tabiki ne 19 yaşında "veletler" var bizim okulda altlarında o a4'un en dolusunun 4 katı pahalı araçlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bugun önünden geçtim, TİM otoparkını kapatmışlar, çadır falan kurmuşlar, butn otoparkı kukalarla cevirip parkur yapmıslar, sırf A4 degil q7 vs. butun urun gamını deneyebiliyosunuz galiba, geçerken bakabildim anca ama birileri q7le gazlıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Test etmeye müsait diyorsun yani. Bir de bu problem gibi anlatım denir :P said: a4'un en dolusunun 4 katı pahalı Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 park ormanin kapisinin tam karsisi tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ehliyet var 1 snedir de komik mi kacarım diye dusunmustum =) neyse bi denerim sansımı artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bugün galeride baktım... Önü aynı a5, arkası da aynı a5. ancak a5 daha alçak ve geniş bir yapıya sahip olduğundan a4 te o kadar şık durmamış. genede eski kasaya göre çok daha zarif ve güzel elbette... 11cm lik uzatma da çok işe yaramış. bir önceki kasada arkaya ben sığmıyordum, yenisine ucu ucuna da olsa sığdım. yinede 4 kapılı bir sedan için "geniş ve ferah" sayılmaz. segmentindeki en geniş iç hacim mercedes c sınıfında hala... iç mekan çok güzel olmuş. ancak en baz donanımla alırsanız o güzellik ucuz plastik malzemeyle örtülüyor malesef... fotoğraflardaki o şık iç mekan içine bindiğinizde adi plastik olması sebebiyle hayal kırıklığı yaratıyor... bir de yine otomatik vites seçeneği konusunda saçma sapan bir politika izlenmiş. 2.0 TDI 143bg de otomatik vites var, 2.0 TDI 170 beygirlikte yok... bu nasıl iş ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 performans istiyosan manuelle alıcan işte :D dsg msg bozar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 DSG manuelin eline veren bi şanzıman... ayrıca performans istemiyorum ben, ama hammallık te istemiyorum trafikte 1-2-3 falan. otomatik seçeneği koymaz mı insan yahu? düzün keyifli olduğunu düşünenen düz alırdı gene çok zor bişi olmasa gerek bi otomobil üreticisi için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hem tasarruf hem performansta eline veriyo gayet, biliyorum ama performans istemiyosan zaten daha az yakanı var yani, neden 170bgligi alasın ki, ama tabi hem performans hem rahatlık için neden dsg konmaz, bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar