JsH Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Arkadaşlar merhaba, sorum gayet açık, iki araba da aynı fiyat, ikiside dizel-otomatik, ikiside full (sunroof harici)(toyota da xenon sunulmuyor dizel modellerde). Hangisini tercih ederdiniz ve neden? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 2sini de tercih etmem golf 5 alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 toyota auris 1.4 d-4d kullanıcısıym kesinlikle cok güzel bir araba.. bende ikisinin karşılaştırılmasının yapıldıgı bir yazı var yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Astra model olarak eskidi diye düşünüyorum. 2004 yılında piyasaya çıktı ve bir kez makyaj geçirdi. Bundan sonraki ömrü en fazla 2 senedir. Auris ise piyasaya yeni sürülmüş olmasına rağmen dış tasarım olarak Corolla HB'den sonra devrim niteliğine sahip olmaktan ziyade makyaj görmüş gibidir. İç mekan olarak ise kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum fakat yinede ben Toyota da almazdım. Volvo S40 bakabilirsin fiyat olarak 42 bin YTL'den başlıyor dizelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 auris derim ben... bi kere toyotalar opellerden daha sorunsuz araçlar... 2. si dizel alıyorsan toyota 1.4 dizel harika bir motor. dizel sesi yok gibi bişey yani çok enteresan... ayrıca auris de içiyle dışıyla güzel bir araba bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Auris'in dieselinde otomatik vites seçeneği var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kesinlikle auris dışından yakışıklı, içide klasına göre güzel ayrıca toyotanın dizeli ödülden ödüle koşuyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 paramecium said: Selam, Auris'in dieselinde otomatik vites seçeneği var mı? Saygılar. olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eski kasa corolla hatchbackte vardı... auriste de kaldırmamışlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 auris in içi çok değişik herkese pratik gelmeyebiliyor bazıları hiç sevmiyor. benim tercihim auris den yana olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drifter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 corsanın şansı yok kesinlikle aurisi seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 auris tabikide, astra'nın kasa 4 yılını doldurdu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 golf 5 alırım kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Selam, Auris'in otomatik şanzıman +2sn ekliyor 0-100km/h süresine, tüketim değerlerine bakmadım bile : C4 ile otomatikleştirilmiş 6 kademe şanzıman sunuluyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 niye :/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 paramecium said: Selam, Auris'in otomatik şanzıman +2sn ekliyor 0-100km/h süresine, tüketim değerlerine bakmadım bile : C4 ile otomatikleştirilmiş 6 kademe şanzıman sunuluyor : Saygılar. çok başarılı bir otomatik şanzıman değil evet, ama yinede dizelin torku hantallığını gizliyor aracın... onu geçtim accayip sessiz bir dizel ya. ben ilk bindiğimde anlamamıştım dizel olduğunu... sahibi söyleyince nası yani oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, Hmmm... biraz eblek bir duruşu var ama göze batmıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim bu soruyu sormaktaki amacım acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa babamlar mı diye anlamaktı ama sizin de yorumlarınıza bakarak galiba ben yanlış düşünüyorum :) İki arabanın da düzenli kullanıcısıyım, opel 1.6 easytronic auris ise D-4D multitronic. Açıkçası toyota dan inip opel e bindiğim zaman sanki bir üst sınıfın aracına binmiş gibi hissediyorum. Bana ikisi çok farklı geliyor özellikle kalite olarak ama buradaki yorumlardan sonra belki de ben çok yanlı bir şekilde bakıyorumdur diye düşünmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, 'Diz çök ve itiraf et JsH; olaya yanlı baktığını itiraf et ve yüce patinaj tanrısından af dilen' :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 astra aurisden daha iyi bi arac bence ancaaaaak 2009da astra I geliyo yani su donemde 0 astra almak sahibine cok kaybettirir. bu sebeple oyumu dizel aurisden yana kullaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bende yorumumu Astra'nın eskimiş olduğunu gözönünde bulunarak yaptım. Auris'i çok incelemedim ama önceki kasa Corolla pek iç açıcı gelmemişti. Bu arada Astra'nın ilk casus fotoğrafı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 casus fotolar ciktigina gore arabamdan vazgecmemin zamani gelmis demektir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ben bu alttan dar kapılardan geniş üste doğru tekrar daralan tasarım anlayışını beğenmedim ama Opel'in.. Corsa böyle, Vectra da böyle olacak büyük ihtimalle. Şimdi de Astra'nın kasa formunu görünce sadece arabadan değil Opel'den vazgeçmenin zamanı gelmiştir diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Selam, *gözleri nemlenir ve melun melun gökyüzüne bakar* Vodan birgün aydınlanacağını biliyordum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şimdiki astra iyiydi aslında. ufak tefek makyajlasalardı yeterdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar