Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel Astra - Toyota Auris

JsH

Öne çıkan mesajlar

Astra model olarak eskidi diye düşünüyorum. 2004 yılında piyasaya çıktı ve bir kez makyaj geçirdi. Bundan sonraki ömrü en fazla 2 senedir.

Auris ise piyasaya yeni sürülmüş olmasına rağmen dış tasarım olarak Corolla HB'den sonra devrim niteliğine sahip olmaktan ziyade makyaj görmüş gibidir.

İç mekan olarak ise kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum fakat yinede ben Toyota da almazdım.

Volvo S40 bakabilirsin fiyat olarak 42 bin YTL'den başlıyor dizelleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
paramecium said:
Selam,

Auris'in otomatik şanzıman +2sn ekliyor 0-100km/h süresine, tüketim değerlerine bakmadım bile :

C4 ile otomatikleştirilmiş 6 kademe şanzıman sunuluyor :

Saygılar.

çok başarılı bir otomatik şanzıman değil evet, ama yinede dizelin torku hantallığını gizliyor aracın...

onu geçtim accayip sessiz bir dizel ya. ben ilk bindiğimde anlamamıştım dizel olduğunu... sahibi söyleyince nası yani oldum..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu soruyu sormaktaki amacım acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa babamlar mı diye anlamaktı ama sizin de yorumlarınıza bakarak galiba ben yanlış düşünüyorum :)
İki arabanın da düzenli kullanıcısıyım, opel 1.6 easytronic auris ise D-4D multitronic. Açıkçası toyota dan inip opel e bindiğim zaman sanki bir üst sınıfın aracına binmiş gibi hissediyorum. Bana ikisi çok farklı geliyor özellikle kalite olarak ama buradaki yorumlardan sonra belki de ben çok yanlı bir şekilde bakıyorumdur diye düşünmeye başladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu alttan dar kapılardan geniş üste doğru tekrar daralan tasarım anlayışını beğenmedim ama Opel'in.. Corsa böyle, Vectra da böyle olacak büyük ihtimalle. Şimdi de Astra'nın kasa formunu görünce sadece arabadan değil Opel'den vazgeçmenin zamanı gelmiştir diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...