Soulixar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 full t6 + misc itemlerde var - Tempest of Chaos %45.40 fireball crit + 1100 spell dmg Epic flying mount ve wintersaber tiger 1400 gold mevcut charda. 1500 ytl istiyorum. Bol şanslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sanada bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 değer ama veren bulunurmu acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sunthewhich said: sanada bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sunthewhich said: sanada bol şans :) Tesekkurler.İhtiyacım olacağını biliyorum şansa Turkiye pazarında satmak için istediğim fiyata fakat yinede Paticik'e koymak denemeye değer bi yoldu. Bakıcaz artık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Istediğin miktar abartı bence. En azından 1500 YTL istediğin hesabı biraz daha açıklasaydın. Alt karakter var mı? Bankada ne itemler var? Çantaların kaç slot? Frost setin var mı? PvP setin var mı? Reputationlar ne alemde? Hangi guild, vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Gangren said: Istediğin miktar abartı bence. En azından 1500 YTL istediğin hesabı biraz daha açıklasaydın. Alt karakter var mı? Bankada ne itemler var? Çantaların kaç slot? Frost setin var mı? PvP setin var mı? Reputationlar ne alemde? Hangi guild, vs.vs. Hocam haklisin bunları açıklamam gerekirdi fakat char çok tanıdıkdır BL de belki bu sebebten detaylandırmamışımdır.PVP seti de mevcut hali ile 11 k hp 400 res li pvp setine sahip.Enchanting ve Tailoring var meslek olarak.Bt ve Mh exalted char.En iyi Ally guildinin mage klas lideri olarak hali hazırda char duruyor BL de ama ,gel gelelim satma sebebin ne diye öğrenmek isteyen olursa ;yakın gelecekte gerçekleştirmek istediğim bir proje için nakit gereksinimim oluştu bu sebebten satmak istiyorum.Doomed guildinde bulunmakta char.Gemlerinin hepsi epic.Char belirttiğim üzere full t6 frost sete gereksinim duyucak bi yeni başlayanın almasını istemem charımı =)Kendi buffı ile 2.4k - 2.5 k hit vuruyor char. Sextant trinketi Mh exalted yüzüğü ve diğer trinketi açıldığında çıkan dmgi varın siz hesap edin ^^ %45.40 kendi buffı ile criti var charın potlar oiller ve raid buff geldiğinde % 49 oluyor ki bu rakam sanıyorum bu alanda emsalsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 armory linki verseydin de baksaydık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Soulixar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 güzel charmıs onun icin benden bi up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gerçekten güzel karakter istenilen parada bence normal neden diceksiniz adam o kadar emek vermiş kasmıs artı ally tarafının en iyi guildinde, ben olsam guildi falan yazmazdım yalnız arkadaşım kansızın biri ispiyonlamasın soultaker a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Yurt dışına satma imkanın varsa öyle yap bence. Türkiye'de alıcı bulmakta zorlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 www.wowtrade.org önerim burda satman.. char çok çok iyi değerini bulsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben kendim kullanmadım ama duyduğuma göre Paypal'dan alış-veriş yapabiliyorsun fakat, PayPal hesabındaki parayı normal hesaba aktaramıyormuşsun. Doğrusu son zamanlarda bu sorun da kalktı diye bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Arkadaslar ivedi olarak nakite sıkışmam sebebi ile fiyatı düşürüyorum.. 1100 ytl sanırım uygun olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Cidden yabancı siteleri denemende fayda var, yani 600 desen bile alıcı bulman zor TR'de. Edit: Paypal ile para aktarımı başlamıştı, bununla ilgili bir topic vardı hatta. Yabancı dene sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Aynı sorun ile karşılaşmıştım bende karakterimi satarken. Ya cidden şanslı olacaksın ve karakterini çok isteyen zengin biri çıkacak karşına, ya da beklersin ööle :p Kolay gelsin, IGE.com falan dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 =( Kısmet artık ne diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar