Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Hangisi?

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
matama said:
marv gtr in nurburing derecesi enzodan daha iyi :) m3 nedir ya :)

ki yakinda gtr v cikiyormus japonyada onda amac su anki dereceden 10 sn fazla yapmak

araba ariel atomu gecicek nerdeyse

nurburgring de evimin yanıydı zaten =)

autobild de bi kaç ay önce GTR la porsche 911 turboyu karşılaştırıyorlardı... performans olarak başa baş hatta daha iyi GTR ancak konfor olarak rezalet diyordu. 911 turboyu GTR dan çok daha pahalı yapan da o zaten, şehir içi trafikte giderken gayet konforlu ve rahat olması...

M3te bu bağlamda günlük kullanıma daha uygun bir araba. Pistte yardırdıktan sonra ertesi günü bavullarını doldurup tatile çıkabileceğin bir araç yani.

"iyide GTR her gün kullanılacak araba değil pist arabası, haftasonu arabası" falan diyecek olan çıkabilir. Onlara da şunu söyleyeceğim; haftasonu piste çıkarmak için garajda 2. bir araba tutabilecek kadar zenginsem bu keyif aracımın nissan olmasını istemem =) 2000 model ferrari olur, lambo olur falan ama nissan olmaz ya...

nissan yerine porsche 911 turbo almak çok daha mantıklı.

zengin olsam tabiki porsche carrera gt alırım,yanına belki ferrari enzo :)
Sosyal ağlarda paylaş

GT-R ın dış tasarımını hiç beyenmedim. Bmw m3'ün 2008 modelinde tavanın fabrika çıkışının krom kaplı olması arabayı çok şık kılıyor bence paper white bir Bmw m3'e dediğiniz GT-R hiç bir şekilde değişmem. Ayrıca

http://www.channel4.com/4car/media/N/nissan/34gtr-skyline/03-large/05-gtr34-side-a.jpg

GTR 34'ü ikisinde değiş ederim tabiki

Ayrıca ikisinede o parayı vermem giderim F355 alırım ferrari 2. el :)

http://www.sahibinden.com/97_model_355_ferrariWQQaXQQ5191178WQQpXQQdisplayitem

En azından Nissan yada Bmw değilde Ferrari'ye biniyorum derim :) haksızmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben gtr i gayet gunluk araba olarak almak istiyorum, konforun dogru olduguna inanmiyorum cunku yani ic fotograflari aletleri falan gordum gayet sik.

Ferrari keske gunluk araba olsa diyecem ama gecen aksam migros sahildeki starbucks oturayim diye soyle bir parkettim her yanindan gecende noluyo lan demekten ziterim bir daha bunla gelmeme dondum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yani her insanın araba anlayışına göre değişir konfor...

Biz burda bu kadar spor araba geyiği çeviriyoruz ancak ben arabamın süspansiyonunun sert değil konforlu olmasını isterim.

şu an kullandığım arabada fabrika çıkışı spor süspansiyon var ve aldığıma bin pişmanım. şehir içinde bir insan ancak bu kadar rahatsız olabilir. her yere sinirli ve gergin gitmeme sebep oluyor...

911 turbo ya da yeni m3 öyle değil ama. konfor istediğinde 2 düğmeye basarak süspansiyonu yumuşatabiliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

M3 demişken,

dün İvy de oturuyoduk arkadaşlarla. Arjantin caddesinin başında büyük bi meydan var taksi durağının karşısında...

Yeni beyaz bi m3 ordan böyle yan yan geldi, gayet güzel bi şekilde topladı ve arjantinden aşşağı kökledi.

İnanılmaz bir manzara. Hele o sesi nefis...

bunu neden anlattım ben şimdi;

çünkü o meydanda arkadan itiş arabası olan bütün gençler yanlamaya çalışır. genelde de fiyaskoyla sonuçlanır. bi tanesi yanlayacam diye 4 arabaya birden çarpmıştı sağlı sollu. diğer kazasız yanlayanların görüntüsü de böyle son derece amatör olur, kıçı başı sürücünün kontrolü dışında hareket eder falan...

ama bu m3 ün M diferansiyeli olayın dramasını o kadar azaltıyor ki... harika bişey yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...