Darkwall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ferrari al asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 MrMarvelous said: matama said: marv gtr in nurburing derecesi enzodan daha iyi :) m3 nedir ya :) ki yakinda gtr v cikiyormus japonyada onda amac su anki dereceden 10 sn fazla yapmak araba ariel atomu gecicek nerdeyse nurburgring de evimin yanıydı zaten =) autobild de bi kaç ay önce GTR la porsche 911 turboyu karşılaştırıyorlardı... performans olarak başa baş hatta daha iyi GTR ancak konfor olarak rezalet diyordu. 911 turboyu GTR dan çok daha pahalı yapan da o zaten, şehir içi trafikte giderken gayet konforlu ve rahat olması... M3te bu bağlamda günlük kullanıma daha uygun bir araba. Pistte yardırdıktan sonra ertesi günü bavullarını doldurup tatile çıkabileceğin bir araç yani. "iyide GTR her gün kullanılacak araba değil pist arabası, haftasonu arabası" falan diyecek olan çıkabilir. Onlara da şunu söyleyeceğim; haftasonu piste çıkarmak için garajda 2. bir araba tutabilecek kadar zenginsem bu keyif aracımın nissan olmasını istemem =) 2000 model ferrari olur, lambo olur falan ama nissan olmaz ya... nissan yerine porsche 911 turbo almak çok daha mantıklı. zengin olsam tabiki porsche carrera gt alırım,yanına belki ferrari enzo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 carrera gt demek yasak bu forumda bilmiyo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hahahahahahahaaaaa :D zengin olsaydın veyron alırdın... o kadar.. bu forumda böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 GT-R ın dış tasarımını hiç beyenmedim. Bmw m3'ün 2008 modelinde tavanın fabrika çıkışının krom kaplı olması arabayı çok şık kılıyor bence paper white bir Bmw m3'e dediğiniz GT-R hiç bir şekilde değişmem. Ayrıca http://www.channel4.com/4car/media/N/nissan/34gtr-skyline/03-large/05-gtr34-side-a.jpg GTR 34'ü ikisinde değiş ederim tabiki Ayrıca ikisinede o parayı vermem giderim F355 alırım ferrari 2. el :) http://www.sahibinden.com/97_model_355_ferrariWQQaXQQ5191178WQQpXQQdisplayitem En azından Nissan yada Bmw değilde Ferrari'ye biniyorum derim :) haksızmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 valla ben gtr i gayet gunluk araba olarak almak istiyorum, konforun dogru olduguna inanmiyorum cunku yani ic fotograflari aletleri falan gordum gayet sik. Ferrari keske gunluk araba olsa diyecem ama gecen aksam migros sahildeki starbucks oturayim diye soyle bir parkettim her yanindan gecende noluyo lan demekten ziterim bir daha bunla gelmeme dondum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 krom değilde karbon olsa gerek m3'ün tavanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 matama senin plakan ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Gündelik kullanım tabiki Ferrari ile kıyaslanamaz :D Benim gündelik kullanımdan maksadım; aracın şehiriçi kullanıma elverişli yapısı (ölçü falan), debriyaj/gaz/fren oranlarını ayarlamadaki kolaylık ile ayağı yormayacak bir debriyaj sistemi(ki bu zor bence). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yani her insanın araba anlayışına göre değişir konfor... Biz burda bu kadar spor araba geyiği çeviriyoruz ancak ben arabamın süspansiyonunun sert değil konforlu olmasını isterim. şu an kullandığım arabada fabrika çıkışı spor süspansiyon var ve aldığıma bin pişmanım. şehir içinde bir insan ancak bu kadar rahatsız olabilir. her yere sinirli ve gergin gitmeme sebep oluyor... 911 turbo ya da yeni m3 öyle değil ama. konfor istediğinde 2 düğmeye basarak süspansiyonu yumuşatabiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Amacının ne olduğuna bağlı. Eğer amacın pahalı ve gösterişli bir arabayla hava atmaksa M3. Eğer amacın spor amaçlı bir araba kullanmaksa GT-R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ki gtr da ucuz degil.. ama arabayla ilgilenmeyen, bilmeyen insanlar bune lan diye bakar arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya gtr millet baksin diye alinmaz :) zevk arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Bence bakarlar: 'bu ne yaaa' edasıyla :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Türkiye'de uçuk tasarımlı arabalar genelde komik bulunuyor bilmeyenler tarafından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ayrıca Ben bu GTR'ı gördükçe aklıma Volkswagen Volt Crafter minübüsler geliyor aklıma :) http://www.panelvankiralama.com/m3images/volkswagen-volt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Performans açısından boyut başka olabilir bilmiyorum, ama goruntu estetik ve marka güveni açısından BMW M3 hertürlü ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ses olarakta yeni M3 ün sesi GTR dan daha güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Cocacola naptın abi? Tamam bende m3e karşı seçmemde minubusede benzemiyor araç! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 M3 demişken, dün İvy de oturuyoduk arkadaşlarla. Arjantin caddesinin başında büyük bi meydan var taksi durağının karşısında... Yeni beyaz bi m3 ordan böyle yan yan geldi, gayet güzel bi şekilde topladı ve arjantinden aşşağı kökledi. İnanılmaz bir manzara. Hele o sesi nefis... bunu neden anlattım ben şimdi; çünkü o meydanda arkadan itiş arabası olan bütün gençler yanlamaya çalışır. genelde de fiyaskoyla sonuçlanır. bi tanesi yanlayacam diye 4 arabaya birden çarpmıştı sağlı sollu. diğer kazasız yanlayanların görüntüsü de böyle son derece amatör olur, kıçı başı sürücünün kontrolü dışında hareket eder falan... ama bu m3 ün M diferansiyeli olayın dramasını o kadar azaltıyor ki... harika bişey yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar