MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Nissan GT-R mi? BMW M3 mü??? Nissan henüz ülkemizde yok ama M3 ile aynı fiyat olacak aşşağı yukarı orası yabancı piyasalardan belli... siz hangisini seçerdiniz??? Bence (süpriz olmayacak ama) BMW :D Evet Nissan harika bir araç yaratmış. 4x4, 480bg, nurburgring de 911 turboların veyronların eline veriyor falan ama yinede bir bmw kalitesi olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni m3 ün sesi çok daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 össde böle soru sor bak noluyo :D yök mök kalmaz valla. imkansız bi soru bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 amaca göre degisir şekil, tarz, piyasa için m3 güç, yarış, performans için gtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 GTR de dış tasarım olarak gayet şekil yapmaya meğilli. m3 ten daha çok kafa çevirir hatta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ben garantici biriyim BMW seçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 2sinden birini seçmek gerekse ben de bmw alırım tabi, sonuçta 4.8 saniye de yeter bana :) farrari geçemesem de olur ha derseniz ki illa ferrari yicem ben, ozaman gtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nissan bmw den en az 2 gomlek ustte. Gt-r otomobil tarihindeki en onemli araclardan biri olacak zaten. Gt-r in rakibi turbo, f430, gallardo gibi araclar. hatta fiorano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Onlar kadar özel olabilecek mi ki? Bence hep nissan olarak kalacak. Fakir ferrarisi de diyecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 160 bin eurosu olan fakir bulurlarsa ancak o zaman fakir ferrarisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, İkisini de alsak :P GTR has bir japon havasına sahip, kalbimi hızlandırıyor. M3 desen bildik bir Alman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 tabiki nissan ( olaya performans yönünden bakarak söylüyorum. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 zevkler ve renkler tartisilmaz... tabiki m3 almali herkez. bu kadar basit yani :P:P allan capon arabasi yani.. bu sey gibi oldu.. dunyanin en guzel capon baligini mi alirdiniz yoksa almanlarin bilindik "m power" li baligini mi ? ole olmamista olabilir.. ama bmw alirdim. en bmw sinden. nissan da guzel gider heee. ben biraz daha uyuyip geliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 911 yemicem diyosan, m3 alcağına 320i al. Nissan ı tercih ederdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 stock rs4 yicem diosan m3 al.. (bknz. ben) :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Yedirmem RS4'ü Mach3 traş pıçaaa kılıklı otomobile :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kopardin para :D sdfsdf ozmn nissan yesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, 'O da otomobil mi beee' der, topuklar kaçarım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yakalayın şu tarafa gitti !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ayp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 mrmarv basit bir yorum yapicam m3 un kapisini bile acmam ama turkiyedeki ilk gtr i getirebilmek icin yogun calisma yapiyorum diyim sana :) m3 spor araba nedir bilmeyen gencleri avutma arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yok artık matama... M3 Nissan ın Skyline efsanesini 10 a katlayacak bir repütasyona sahip bir kere... fazla aşağılamışsın arabayı... son kasadaki 4.000cc 420 bg lik motor da ferrariyi kıskandıracak bir motor. 8200 devir ferrari devirlerine çok yakın bir rakam. GTR da süper, senelerce anılacak ona lafım yok. ama sonuç olarak bir nissan yani... isterse 480bg değil de 1480 beygir olsun, yinede içinin plastiğini görmek beni rahatsız eder doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 marv gtr in nurburing derecesi enzodan daha iyi :) m3 nedir ya :) ki yakinda gtr v cikiyormus japonyada onda amac su anki dereceden 10 sn fazla yapmak araba ariel atomu gecicek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Performans harici dayanıklılık konusunda Nissan beni düşündürüyor ama Japon amcalar mühendisliklerini konuştururlarsa o başka : 7/24 bir otomobil için M3 daha uygun bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Pistten piste koşmucaksan konfor faktoru devree giriyor. M3 sanki daha mantıklı bir seçim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 matama said: marv gtr in nurburing derecesi enzodan daha iyi :) m3 nedir ya :) ki yakinda gtr v cikiyormus japonyada onda amac su anki dereceden 10 sn fazla yapmak araba ariel atomu gecicek nerdeyse nurburgring de evimin yanıydı zaten =) autobild de bi kaç ay önce GTR la porsche 911 turboyu karşılaştırıyorlardı... performans olarak başa baş hatta daha iyi GTR ancak konfor olarak rezalet diyordu. 911 turboyu GTR dan çok daha pahalı yapan da o zaten, şehir içi trafikte giderken gayet konforlu ve rahat olması... M3te bu bağlamda günlük kullanıma daha uygun bir araba. Pistte yardırdıktan sonra ertesi günü bavullarını doldurup tatile çıkabileceğin bir araç yani. "iyide GTR her gün kullanılacak araba değil pist arabası, haftasonu arabası" falan diyecek olan çıkabilir. Onlara da şunu söyleyeceğim; haftasonu piste çıkarmak için garajda 2. bir araba tutabilecek kadar zenginsem bu keyif aracımın nissan olmasını istemem =) 2000 model ferrari olur, lambo olur falan ama nissan olmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar