Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Hangisi?

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Nissan GT-R mi?

BMW M3 mü???

Nissan henüz ülkemizde yok ama M3 ile aynı fiyat olacak aşşağı yukarı orası yabancı piyasalardan belli...

siz hangisini seçerdiniz???

Bence (süpriz olmayacak ama) BMW :D Evet Nissan harika bir araç yaratmış. 4x4, 480bg, nurburgring de 911 turboların veyronların eline veriyor falan ama yinede bir bmw kalitesi olacağını zannetmiyorum. Ayrıca yeni m3 ün sesi çok daha güzel :D
Sosyal ağlarda paylaş

zevkler ve renkler tartisilmaz... tabiki m3 almali herkez. bu kadar basit yani :P:P allan capon arabasi yani..

bu sey gibi oldu.. dunyanin en guzel capon baligini mi alirdiniz yoksa almanlarin bilindik "m power" li baligini mi ?

ole olmamista olabilir.. ama bmw alirdim. en bmw sinden. nissan da guzel gider heee.

ben biraz daha uyuyip geliorm.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık matama...

M3 Nissan ın Skyline efsanesini 10 a katlayacak bir repütasyona sahip bir kere... fazla aşağılamışsın arabayı...

son kasadaki 4.000cc 420 bg lik motor da ferrariyi kıskandıracak bir motor. 8200 devir ferrari devirlerine çok yakın bir rakam.

GTR da süper, senelerce anılacak ona lafım yok. ama sonuç olarak bir nissan yani... isterse 480bg değil de 1480 beygir olsun, yinede içinin plastiğini görmek beni rahatsız eder doğrusu...
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
marv gtr in nurburing derecesi enzodan daha iyi :) m3 nedir ya :)

ki yakinda gtr v cikiyormus japonyada onda amac su anki dereceden 10 sn fazla yapmak

araba ariel atomu gecicek nerdeyse

nurburgring de evimin yanıydı zaten =)

autobild de bi kaç ay önce GTR la porsche 911 turboyu karşılaştırıyorlardı... performans olarak başa baş hatta daha iyi GTR ancak konfor olarak rezalet diyordu. 911 turboyu GTR dan çok daha pahalı yapan da o zaten, şehir içi trafikte giderken gayet konforlu ve rahat olması...

M3te bu bağlamda günlük kullanıma daha uygun bir araba. Pistte yardırdıktan sonra ertesi günü bavullarını doldurup tatile çıkabileceğin bir araç yani.

"iyide GTR her gün kullanılacak araba değil pist arabası, haftasonu arabası" falan diyecek olan çıkabilir. Onlara da şunu söyleyeceğim; haftasonu piste çıkarmak için garajda 2. bir araba tutabilecek kadar zenginsem bu keyif aracımın nissan olmasını istemem =) 2000 model ferrari olur, lambo olur falan ama nissan olmaz ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...