paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Selam, said: Ferrari'nin de taklidi yapıldı Ünlü çanta ve saat markalarından sonra artık otomobilin de taklidi yapılıyor. İtalya'nın Sicilya adasında polis, Ferrari marka otomobillerin taklidini yaparak gerçek bedelinin onda biri fiyatına satan bir çeteyi çökertti. Polisin, çok az orijinal parça kullanılarak üretilen 21 araca el koyduğu belirtildi. Kırmızı spor otomobilin meraklılarının bunlardan 14'ünü satın aldığı, alanların çoğunun otomobillerin taklit olduğunu bildiği kaydedildi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ntvde gördün di mi :) haberin kendisi de çakma. 20 milyon dolara bi sahte ferrari satıldı yazmışlar, bi de spyder diye marka türetmişler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nolmus lamborghinin fabrikasini mi basmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 matama said: nolmus lamborghinin fabrikasini mi basmislar? çok gaddarsın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bana zorlama bi haber olarak geldi. Az önce Hurriyette okudum bende çinliler kopyaladı demiş haberde çin geçmiyor falan. Replica kitleri var 406 Coupe'den Modena yapıyorlar. Öyle birşeydirde bu yasak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 matama said: nolmus lamborghinin fabrikasini mi basmislar? HAHAHAHAHAH off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 oyuncak araba gibi duruyo çakma olduğu belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yalniz prozzak in gosterdigi araba cakma degil :) ben o arabayi ukranyada arena gece klubunun onunde gormustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 plastik gibi ya çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 matama said: yalniz prozzak in gosterdigi araba cakma degil :) ben o arabayi ukranyada arena gece klubunun onunde gormustum :) sscb ve kalıntılarından böle bi ucube çıkar zaten. Yavrum, yazık modenaya ya, çernobilin radyasyonundan erimiş orası burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ön tampon hariç bariz modena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 edit : ha, pembe olanı diyomuşsun pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Renk gönlümü aldı bir kere :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bi soraki patinaj buluşmasına pembe spreyle geliorm para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Türkiye'dede yapılıyor 406 coupe leri çok rahat f430 'a çevirebiliyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 f430 degil cnm 360 modena ya çevirebiliyorlar bu da pininfarina yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 özür dilerm ben yanlış hatırlıyormuşum :/ http://www.extreme-sportscars.com/360/home_360.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oha super olmuş yasalmı direk gider alırım walla! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bu 406 goturup bunu yaptirip geri getirsem gumrukte ayni araba olduguna inanirlar mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Kiti buraya getirsen yine taktırırsın herhalde :)ama truhsata ne diye kaydettircen.? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 matama said: nolmus lamborghinin fabrikasini mi basmislar? bu laf kavgada soylenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar