Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Emule nedir? Nasıl kullanılır? 27 gb müzik arşivi olan, baglantısı 1mbit olan ve jazz müzik indirmek için en iyi kanallar hangileridir gibi sorularıma cevap vericek yardımsever patiler bekliyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 [quote=Bölüm Kuralları] * Herhangi bir paylasim sitesi hakkinda link vermek veya istemek yasaktir. (orn: film/oyun/muzik etc.) * Ayni sekilde uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir. (orn: torrent) diye ba$layıp, sonrasında konu$mak bile yasaktır ile bitiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Hmm o zaman, Emule vistaya nasıl kurulur onu anlatın, onun herhangi bir şekilde kurallar ile çeliştigini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ö.m attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Bleda
Sosyal ağlarda paylaş
Daesu
Sosyal ağlarda paylaş