Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 arkadaslar acc icinde 70 hunter 70 lock var ud ve orc olmak uzere bi kac tanede 60+ karakter var wow baydıgı icin satıorm karakterlerden warlock full epic hunterde heroic ve normal mavi itemler var hunterde 375 minng falan fıstık bisuru şey işte lopeth adlı arkadaşın dedigi gibi karakter pazarlıksız 200 ytl pazarlıkla 250 derim 200 e indiririm acc de 60 + karakterlerde var 2 x 70 var mighrateleri acık pvp realminde ucan binekleri var 70 lerin başka ne vardı saymadıgım ha acc ilk sahibiyim her bilgi mevcut vs vs vs iletisim icin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Account'un mail adresini cd key'ini falan filan herşeyini veriyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet tabiki herseyi verilecektir cd key i brakın hatta ankarada iseniz kitapcıgınıda verebilirim ama cd leri veremem cunku bozuldu diye attım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cd ye gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bazıları madem para verdim D&R verdigi poseti bile istiorum dioda o yuzdn soyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yokmu bu fiata bole char bulamazsınz arkadaşlar demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 60 karakterler neler? Sadece içlerinden tekini alıp kendi acc ime almak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Fiyat gerçekten çok iyi . Tekrar başlamayı düşünsem & İstanbul'da olsan düşünmeden alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 karakter isimlerini bi postlarmısın yada bana öm ile atarmısın bi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 arkadaslar k bakmaın pek sık giremiorum msn e neyse hala gunceldir msn adresi braktım ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hoppala hala yok isteyen sanrm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ilanını msnde kişisel iletime yazdım ilgilenen olursa haber verürüm sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hala guncel pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 özelden armory yollarmısın.istanbuldan elden alabilrim uyarsa bide 60+lar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arklar acc 150 ye satılmıştır ilgilenen herkese tesekkurler moderatorler silerse konuyu bosea kirlilik yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar