thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 meraba :) online fotoğraf bastıran var mı içinizde? varsa hangi siteleri kullanıyorsunuz, fiyat/kaliteler hakkında yorum yapabilir misiniz? türk veya yabancı farketmez, yabancı kullanmak mantıksız olur sanırsam ekstra shipping ve bekleme süresi olarak? neyse tüm yorumları bekliyorum :) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 35 YTL ve üzerinde altta yer alan sitelerde kargo masrafı ödemiyorsun. Fotosende Foto 7-24 Fotograf Fotobas Fotoport Fotoweb24 Umarım faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ben fotograf.com'dan bastırıyorum, çok memnunum diyebilirim kalite olarak. Fiyat dersen, online sitelerde genelde hep aynı ama dışardaki fiyatlardan haberim yok daha ucuzu var mıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fotosende'ye üye oldum ve sipariş vermeye çalışıyorum ama IE7 sitenin güvenlik sertifikasında sorun var diyor ödeme şeklini seçtikten sonra, bir sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 valla onlıne degılde Umranıye Media markt da 0,20 kurus 10*15 bastırma olayı 40*50 = 14,50 ytl dıydı cuma gunu 75 tane verdım 15 ytl baskı kalıtesıde eh ıste gıbı gıbı dıyelım onlınedekılerde 0,34 felan gordum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar