Arden Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yatağımda mankenler deli gibi terler derler arden nolur artık yeteer sadece onlar değil bunu her kız söyler ama kızlar sizi kim dinler? Siz? Edit Akbayram: uykum var yarın iş var deliricem dışarı çıkmam lazım
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mert içgören tarzı bi lirik gördüm sanki amma, emin değilim (:D
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Arden said: mankenler deli gibi terler deliterleyen manken kanamaz? O_o
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 roket adam said: Mert içgören tarzı bi lirik gördüm sanki amma, emin değilim (:D emin ol. . oldun mu ?
N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yess.... istanbul istanbul olalı böyle piç görmedi kimse bu istanbulu benim kadar sevmedi;)
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yarıldım abi süper yaa (tu)(:P):)-D said: Edit Akbayram mert içgören lyric generator valla sadece cümlenin tarzından tahmin ettim, yoksa bi şarkısını dinledim şimdiye kadar :) :) mükemmelim di'mi?
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eisenheim said: slm ben Profosyonel İstanbul Çocuğu her kelimeyi izmirden çalmaktan neden çekinmiyorsunuzm o laf Profosyone İzmir Çocuğudur lütfen.
Öne çıkan mesajlar