Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon/elektronik eşşa durumu/aracı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çorba başlık oldu

Şimdi bu bizim amazon.com ve gümrük ilişkilerimiz ne durumda ?

şu ürünü almak istiyorum ben

http://www.amazon.com/gp/product/B0011EMTAS/ref=s9_asin_image_1_subs_c2_45_34_6_5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=10Q4VF3S75EYTCGGZGEX&pf_rd_t=101&pf_rd_p=278240301&pf_rd_i=507846

alırsam ne olur ? gümrüktemi kalıyor, kalıyorsa gidip nasıl alıyorum onlardan. 2k$ aletin vergisi ne kadara patlar bana nası hesaplanır

imkan ve ihtimal yok ise igmpasıbııl bi durum ise
böyle yurtdışına cıkıp alıp gelip hizmet ücretini alan ürünü teslim eden birileri varmı türkiyede
Mesaj tarihi:
Amerikadaki adresin gibi bir site vardı 2-3 hafta önce bu bölümde adresi verilmişti. Onların gumruk konusunda extra bir ucretle yardımcı olan bir kadrosu var! Ama tam olarak nasıl oluyor detaylarını bende bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
reputa bastım cthulhu
okıyım onu hemen

birde birşey diyim
ingilterede ve amerikada tanıdıklarım var.. alıp onların evine yollatsam sonra DHL fedex UPS den falan bana yollasalar onları misal bana o nasıl olur ? problem olurmu.
Mesaj tarihi:
Eğer amerikada taıdık varsa Amirakan Posta servisi ilede göndertebilirsin çok ekonomik olur hem tanıdığın ii bir paket yaparsa birşeycikler olmaz. biz koca koca kolileri 45 dolar gibi bir fiyata göndermiştirk. 3 hafta alıyor ama ulaşıyor.
  • Yeni Oluştur...