Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 çorba başlık oldu Şimdi bu bizim amazon.com ve gümrük ilişkilerimiz ne durumda ? şu ürünü almak istiyorum ben http://www.amazon.com/gp/product/B0011EMTAS/ref=s9_asin_image_1_subs_c2_45_34_6_5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=10Q4VF3S75EYTCGGZGEX&pf_rd_t=101&pf_rd_p=278240301&pf_rd_i=507846 alırsam ne olur ? gümrüktemi kalıyor, kalıyorsa gidip nasıl alıyorum onlardan. 2k$ aletin vergisi ne kadara patlar bana nası hesaplanır imkan ve ihtimal yok ise igmpasıbııl bi durum ise böyle yurtdışına cıkıp alıp gelip hizmet ücretini alan ürünü teslim eden birileri varmı türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Amerikadaki adresin gibi bir site vardı 2-3 hafta önce bu bölümde adresi verilmişti. Onların gumruk konusunda extra bir ucretle yardımcı olan bir kadrosu var! Ama tam olarak nasıl oluyor detaylarını bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3034307 süper mod iş başında =p rep plz daesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 reputa bastım cthulhu okıyım onu hemen birde birşey diyim ingilterede ve amerikada tanıdıklarım var.. alıp onların evine yollatsam sonra DHL fedex UPS den falan bana yollasalar onları misal bana o nasıl olur ? problem olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 zannetmiyorum olacagini, faturayi falan alirlarsa zaten direk sorunsuz gecmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yanlız alet 7kg hehehe bi 2000de ups alır heralde. hesap yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 7kg oha, cok saglam para alir ona ups falan yani nerdeyse mal kadar para odersin kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ett firmalar döküman için kullanıyor daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 amazon tr ye sadece kitap yolluyordu bi ara? degistimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 baya bişey aldık biz mouse klavye corepad dvd tshirt vs vs yani kücük ucuz şeylerde problem yaşamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ne kadar dogru yaptım bilmiyorum ama ups.comdan hesap yaptırdım 309.05 USD* dedi. fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Eğer amerikada taıdık varsa Amirakan Posta servisi ilede göndertebilirsin çok ekonomik olur hem tanıdığın ii bir paket yaparsa birşeycikler olmaz. biz koca koca kolileri 45 dolar gibi bir fiyata göndermiştirk. 3 hafta alıyor ama ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gümrüge ne kadar vergi vericem hala bulamadım ne boktan sitesi var bu gümrük müsteşarlıgının ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar