Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hukuk Kitapları?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nereye açsam bilemedim.Ama sonuçta mekan soracağım i,çin burası olsun dedim.Neyse soruma gelince;aramızda mutlaka hukuk okuyanlar vardır diye tahmin ediyorum.Şimdi ben ünlü hukuk bilginlerinin kitaplarını arıyorum(J.S Mill,John Rawls vs gibi)Fakat şu ana kadar hiç bir kitapçıda bulamadım.(Dost,D%R,Turhan kitapevi vs..)İşte bu yüzden Ankara'da sırf bu kitaplara özel bir kitapçı var mı onu merak ettim.Biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Ankarada sordugun için soruna cevap veremeyeceğim. Ama merak ettim, hukukun hangi alanı için kitap arıyosun? "Hukuk bilginleri" dediğine göre, hukuk sosyolojisi ya da hukuk felsefesi üzerine eser arıyosun sanırım. Ben "modernite postmodernite ve hukuk - Mehmet Yüksel - siyasal kitabevi" okuyorum şu sıralar. Bu kitapda eski yunan düşünürlerinden günümüz teorisyenlerine kadar geniş çapta "bilgin"den alıntılar yapılmış.

Benim hukuk son sene. Kitapevi tavsiye edemesem de kitap tavsiye edebilirim aradığın şeyi tam açıklarsan.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ankara Hukukta okumus bi arkadasımdan aldıgım bilgiye gore Zafer Çarşısında varmış Hukuk Kitapları...
Kızılaydan Sıhhıyeye doğru giderken Sağda kalmaktaymış.. Benim aldıgım bilgi budur... Baya geçmiş gerci sorunun uzerinden ama Umarım işinize yarar....
  • Yeni Oluştur...