Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adami dovmedik elim kasinik kaldi hatalimiyim?

matama

Öne çıkan mesajlar

dövmeyin abi insanları
bak şimdi
o dövecein kişinin annesi var babası var
annesi babası ogulalrını o halde gorucne uzulcekler
annelerine babalarına acı yazık.
üzme insanalrı
eh be arkadasım de
ayıp de
bırak efendlik snde klasın

ve unutma
HERKEZIN SERSERI OLDUU BU DUNYADA EN BUYUK SERSERILIK,EFENDILIKTIR
Sosyal ağlarda paylaş

Matama o kadar güzel yazmış ki benim bile dövesim geldi herifi. İyi tutmuşsunuz kendinizi.

Abi bu arada board bitti geyiği yalan bence. Fransa'da Tignes Val Claret'teydim 1 hafta Club Med'e gittim. Gençlerin %80'i boardcu. Bütün pistlerde ise toplam milletin %35-40'ı boardcu.

GAyet de güzel yapılıyor yani snowpark, off-piste,natur-ride vs.vs. :).
Sosyal ağlarda paylaş

off piste kayagin uzerine tanimam

paso dussende board onun 10 bir zevkini veya heyecanini veremez :)

tabi birde deli adamlar var :)

bir gun black-black diamond arasi bir yerden indim boyle 10dk falan aldi

off dedim nasil indim , adamin biri ayni yeri 30sn de indi resmen :)

kayak board gibi degil asla bitmiyor ogrenmek.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
Simdi arkadasla kayaga gittik uludag, yukari ciktik. Yeni ogrenen tipler yolun ortasina atiyorlar bende gicik kapiyorum bu tiplere her neyse, yolda cikarkende yanimizda bir kiz bir erkek var dedimki ben arkadasa, olm vurucam bu kendini yolun ortasina atip yatanlari, adamlar yuzunden biz dusucez. Neyse biz inerken bunun kiz arkadasi beni siyirdi. Bende assagida birseyiniz var mi dedim, isteyerek olmadi olur boyle, neyse eleman birden sen cok konusma dedi. Tabi dogustan psikopat ben gittim konusursam ne var lan dedim lavuga, adam yurudu ben yurudum arkadas geldi , buna dedim ki bak canim hayatinin dayagini yiyicen bizden, kiz arkadasin neyin varsa al git karizman cizilmesin. Bu lavuk hala konusuyon ne diyonuz lan siz diye, ben girerken arkadas durdurdu, bu sefer arkadas cildirdi ben tuttum , lavuk hala konusuyor. Hayir kavgaya girsek adam cok kotu olacak, birde kayagin ustunde duruyor lavuk ayakta duramuyor uflesem olecek. Simdi biz bunu dovmedik hadi bas dedik, ya keske dovseydik diyorum simdi.

kusura bakmada sizde adam dovucek ruh yok.boyle durumlarda bu kadar konusmaya da gerek yok.ilk agzını actıgında cakıcaktın agzına 2 tane, tabi kız da cıyaklamaya baslıyak diger yandan onada bi tokat olay tamamdır
Sosyal ağlarda paylaş

kızı soyun ve ganimeti uludağ tesislerine gömün. adamı suya yollayın sussuz getirin ki susasın. üzerine bi galon benzin dökün. bu sırada uludağ tesislerini dağa doğru kovalayın kaçsın.. dağ göle düşsün, adam suyu içsin. siz de adamı yakın!

yandı bitti kül oldu..

ne döveceniz adamı? artist işte.. değmez hiç elin komplekslisi ile uğraşmaya. kız arkadaşım yanımda iken bi dayılanayım tribi sonucu feci dayak yemesi karakterinde onulmaz yaralar sebep olabilirdi. bu da onu daha da kompleksli biri haline getirebilirdi mesela..

dur lan komik olabilirmiş. dövün bi dahaki sefere benzer bi olay olursa..
Sosyal ağlarda paylaş

board olayına şöle bişi ekleyim hazır bahsi geçmişken..

board olayı hava atmak için board kasanlar için bitmiş olabilir ancak pro-snowboarding shaun white, jenny jones, kevin pearce, torah bright gibi kendini aşmış insanlar eşliğinde devam etmektedir. bizim için senede max10gün olan kayma imkanı onlar için 300gün falan olduğu düşünülürse, biraz zor biter.
zaten extreme sporların sonunu getirmek zor bişi
Sosyal ağlarda paylaş

arada dangalakca konusan arkadaslari gecerekten. Simdi birincisi dert etmeyin adami tek basima dovebilirdim, zaten 5 yasindaki bir cocukta doverdi ayakta duramiyan bir salagi dovmek zor degil. Mevzu bir insanin kiz arkadasi yaninda dovmemek. Dogru yanlis ama benim icin dogru degil. Tecavuzcu arkadaslarada slm mi yolladim:) Board olayina gelince, bitti biraz abarti olur ama su var, uc bes sene onceki populerlik yok, ve her sene kullanan azaliyor, tabiki yapmaya devam eden var ama o bir zamanki kayak sporunun yerini alicak tabiri yalan oldu diyebilirim. Acikcasi board olayinda tek gicik kaptigim kurallara uymayipta, sirada cift ayagi bagli dangalak dangalak ziplayarak ilerleyenler. O tek ayagin her cikista cikmasi gerektigini anlasa insanlar rahatliyacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...