Overseer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yahu smiley dediğin yuniversâl şekilde şöyle olur ": )" çeşitli varyasyonlarla kullanırsın =) =D 8D :-( =O =p :O gibi. (: nedir ya. yıllar yılı o kadar alışmışım gör gör o kadar içime işlemiş smiley algılama hızı 0.0000001 nano saniyeye düşmüşken (: görünce feleğim şaşıyo sanıyorumki adam terimi dışarı yazmış birazdan parantez içinde de açıklamayı yapıcak. ama bitiveriyo. bi bakıyorum smiley. tabi bu arada baya bi zaman geçiyo ne konsantrasyon kalıyo ne heves. üzülüyorum =/ edicîon : gramer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şaşı bak şaşır gibi bakınca : ( şekline gözüküyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 gözükmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 D: D: ajayip üsqnnn oluo budaaaa((((: nsllll???* (:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 D: <-- pakistanlı asker şapkası ağzı kapalı ama çöl operasyonunda çünkü diğerlerini anlamadım ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 choqu küsel olmsh saers canım yhaaaaaaaaa (:(:(:(:):(9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yaaaa sevdiceğim böğürtlenjimss gelmiiiiş. ruh ikizims cnmmmssss. frends foreveaaağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 shelam arkhadashlar bende buralardayım artıq qanqi olalım qanqi ayaqı qöt ayaaaa ama olshun [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Türkçe'yi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 burtonesk said: choqu küsel olmsh saers canım yhaaaaaaaaa (:(:(:(:):(9. tşqqrrrrrrrrr(((((((((((: we caniye de katılıormmmm türqçemsi korumalyıs yabnjı mihraplrr flnnn yneee:DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben de feci kıl oluyorum o şeye ya böğg (: dfg D===B var bi de ama forumun fontu uygun değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yalnız senin anatomin nasıl bilemicem, ama benimki o şekilde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 data eşittir eşittir eşittir base çernobil vakası gibi olmuş o yav =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar