asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Marion Cotillard'a en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandıran, Edith Piaf'ın sıradışı yaşam öyküsünü anlatan mükemmel bir film. Film, Edith Piaf'ın çocukluğundan başlıyor, ve tüm yaşamını ileriki zamanı ile git-geller içerisinde anlatıyor. Birbirinden güzel Edith Piaf parçalarını da içeren film, kulak pasını da siliyor :P Marion Cotillard'ın performansı ile film oldukça etkileyici bir hal almış. İzlememiş olanlara tavsiye edilir.IMDbBeyazperdeSinema.comnot: aramaya inandım, tüm isimlerini aradım filmin ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 La Vie En Rose Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Harika filmdir, izleyin büyülenin konser gibi film zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar