Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Arkadaşlar macbook'a osx photoshop cs3 yükledim fakat çektiğim crack çalışmadı ve açamadım bende çöp kutusuna atıp sildim photoshop'u. (Uninstall seçeneği fln da yoktu zaten). Aradan biraz zaman geçti tekrar çektim photoshop'u yüklemeye çalıştım fakat zaten yüklemissiniz diyip yükleme me izin vermedi. Adobe premium'un dan kurdum onda da aynı şey oldu photoshop'u bir türlü tekrar yüklüyemedim. Photoshop'un register'ı yada yüklü gösteren her ne ise onu kaldırmam gerek nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 crack mrack hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Lütfen gereksiz yorumlar yapmayın . Ben burda crack istemiyorum.Samimi oldugum bir yer olduğu için olduğu gibi yazdım. Direk Crack'ten kaynaklanan bir problem'de yok ortada. Farz etki photoshop'u yükledim ve uninstall'u olmadığı için çöpe atarak sildim ve tekrar yüklemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Library'deki dosyalari da silip dene birde. Application Support klasorunun icindekileri ilgili dosyalari mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 registry falan karıştırmak lazım heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Crane Sana bunu yolluyorum thnk u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar