AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Chemical, 01 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: Sigara içmek kimseye zevk vermiyor Çok az kişi sever. lol ne alakasi var sigara icen adam sigaradan zevk alir, bukadar zevk almasa bastan icmezdi zaten, bagimli olacak kadar alexi'nin dedigi gibi gayette zevkli biseydir esrar eroin gibi sigarada zararli neden yasak degil diyenlere drug dedigimiz bu maddelerin asil kullanim yeri tipdir depressant ve stimulant diye ikiye ayrilirlar, biri metabolizmayi hizlandirir, digeri yavaslatir bu sekilde hastalarin acisi dindirilir, sakinlestirilir vesaire bu maddeler bi sekilde sizdirilip kafa yapmak icin piyasaya surulmustur, ve illegal durumuna girmistir kokain, eroin, asit gibi bu maddeler beyin'e buyuk hasarlar vermekle birlikte, tek kullanimda bagimlilik yaratma kapasiteleri vardir bu gruba esrar, en azindan marijuana dedigimiz ot, dahil degil yanliz. zira sigaradan daha az tehlikelidir, kullanan kisi sayisi ve icilen miktar bakimindan sigarada durum bu olmadigi icin illegal degil, en azindan bi yasa kadar en azindan ben oyle biliyorum :P[signature][hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 01 February 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hollandada 3 gramdan fazlasini taşımak yasak. birde sadece coffee shop larda içmek serbest.sokaklarda içmek yasak. ama zenciler cok manyak içiyolar ot , esrar felan sokaklarda.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Popeye, 01 February 2004 04:06 tarihinde demiş ki: said: Black1ce, 01 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: bi de bi kurbağa vardı derisinde mi ne vardı uyuşturucu yalıyodun falan öle bişeydi yani bilmiyom =) fazla "alplerin kaşarları"nı okuyoruz sanırım :) LeManyak'ın okumadıgım tek bölümü vallaha :D başka bi yerde okumuştum ciddi birşeydi vallaha[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar