Pakize Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Marlboro sigaralarıyla ünlü Philip Morris International, sigara paketlerinin içine ''Zararsız sigara yoktur'', ''Sigara içmek tehlikelidir ve bağımlılık yaratır'' ifadelerini yerleştirdi. Philip Morris, sigara paketlerinin içine yerleştirdiği ''Sigara içenler için bilgi notu'' başlıklı bir yazıyla sigara içenleri uyardı. Yazıda, ''ultra-light, light, medium ve mild gibi ibarelerin kullanıldığı düşük katranlı sigaraların sağlığınız açısından daha az zararlı olduğunu ya da sigara içmeyi bırakmanıza yardımcı olacağını düşünmemelisiniz'' denilirken, light gibi ibarelerin sigaranın içim sertliğini ve tadını tanımlamak için kullanıldığı belirtildi. Sigara içmenin bağımlılık yaratacağının ve tehlikeli olduğunun koyu harflerle vurgulandığı yazıda, sigara içenlere şu uyarılarda bulunuldu: ''Sigarayı bırakmak çok zor olabilir ama sigara kullanıyorsanız bu sizi bırakmayı denemekten alıkoymamalı. Sigarayı bırakmak zor olabilir ama imkansız değildir. Sigara içmek, içen kişilerde akciğer kanseri, kalp hastalıkları, anfizem ve diğer ciddi hastalıklara sebep olur. Sigara kullanıcılarında akciğer kanseri riski sigara kullanmayanlara göre çok daha yüksektir. Zararsız sigara yoktur. Sigaranın sağlınızı etkilemeyeceğini asla düşünmeyin. Çocuklar sigara dumanından daha çok etkilendiği için onların yanında sigara içmeyin. İçinize çektiğiniz katran ve nikotin miktarı sizin nasıl sigara içtiğinize bağlıdır. Örneğin, dumanı çok çekiyorsanız, içinize çektiğiniz katran ve nikotin miktarı paket üzerinde yazan miktardan daha fazla olacaktır.'' Şirket ayrıca sigaranın zararlarına ilişkin daha fazla bilgi almak isteyenlerin ''www.pmintl.com'' adresinden yararlanabileceğini bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 çok para kazandılar tabi şimdide biz böleyiz hem zehirler hemde bilgi veririz ayaı yapıolar =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 180 derece dönmüş adam daha nolsun! ... ilkokul çağında bir çocuğun elinde P&M sigarası olmamasını başarısızlık olarak gören bir gruptan inanılmaz bir açıklama...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 malboroda yangın çıksa bütün dünya sigaracı olur dimi.. tüh(okadar tütün yanarsa tabii)[signature][hline]Avalon oyuncusu Che'Que Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Adam biliyo tabi bunu okuyan için birşey farketmeyeceğini enazından medyat için sempatik olacak.pöh![signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Avrupa'daki Sigaralarının hepsinde yazar bu. 30 değişik çeşit uyarı hedesi var mark yazısının altında. Ve yazı oldukça büyük. Beyaz üstüne siyahla yazılı. "Smoking Cause Cancer!" ve benzeri uyarılar oldukça büyük bir şekilde yazılıyor. Değişik değişikler.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Benim en çok hoşuma giden; "General Surgent's Warning..." diye başlaya bitane vardı. Djarum kutusundaki işte.. Direk adamlar içmeyin yararız bistüriyle şeklinde yaklaşmış olaya![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 cok sacma . zaten içen biliyo zararli oldugunu.bilmeyende orda yaziyo diye içmemezlik etmezki[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bişe farketmez o kalın yazıların üstüne kalın kalın barkodlar yerleştirirler .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eroin,esrar vs gibi şeyler yasak çünkü sağlığa zararlı.Sigara da sağlığa zararlı,peki neden yasak değil?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Napolyon demişki, Para Para Para..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eroin esrar gibi şeyler aşırı bağımlılık yapıyor sigara kadar değil krize falan giriyosun yani ne biliim aslında mantıklı bi yaklaşım hehe sigarada aynı bok sadece uzun vadeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: shapshal, 01 February 2004 01:28 tarihinde demiş ki: eroin,esrar vs gibi şeyler yasak çünkü sağlığa zararlı.Sigara da sağlığa zararlı,peki neden yasak değil? Yuh diyorum. Ona bakarsan içkide sağlığa zararlı neden yasak değil. Fazla tuz körlük yapar o da yasaklansın.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu kadar ince ayrıntı uyarıların tek amacı kendilerine açılan dava sayısını azaltmak[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 adam sigara bağımlısı diyelim okuyacak bunu: "hmm zararlıymış bırakıyorum tamam" peeh nerdee :)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Shroom bazı ülkelerde legal mesela. Marijuana Hollandada legal. Shroom'u fabrikasyon ile üretemediğin için bir olayı yok yani.Atıyorum bahçende yetişen bir çimen türü kafa yapıyor mesela.Adamlar çimenleri mi yasaklıyacaklar? Shroom'da öyle işte.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 içki az alındığı taktirde zararını karşılıyıcak şekilde zevk verdiği için yasaklancak bir durum yapmıyor Ama uyuşturucu adamı öldürüyor varmı dahası ve parasal yönden adamı karartıyor Sigara içmek kimseye zevk vermiyor Çok az kişi sever Ama içen neden içer çünkü beyin kandaki nikotin seviyesini belirli düzeye getirmeye çalışıyor sürekli azlığında tepki veriyor alkolde tam olarak böyle değil ama uyuşturucu ve sigarada böyle Ve sigara içtikce daha az nikotin kana karışıyor ve daha çok içmen gerekiyor seviyeyi tutmak için Bu arada sentetik uyuşturucu inanılmaz bağımlılık yapar ama marijuhedehödö çok bağımlılık yapmaz yani yapmaz derken kontrol edersin kendini sentetik en zararlısı yani bunu kim söledi acaba:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) [Bu mesaj Chemical tarafından 01 February 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bi de bi kurbağa vardı derisinde mi ne vardı uyuşturucu yalıyodun falan öle bişeydi yani bilmiyom =)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 öeah[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 vallaha var öyle birşey bilen biri aydınlatsın bizi anlatsın ince detaylarını!..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ana madalyon aldım lam :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: arcane, 01 February 2004 03:00 tarihinde demiş ki: bu kadar ince ayrıntı uyarıların tek amacı kendilerine açılan dava sayısını azaltmak yani olayı budur :) marlboro'nunda çok umrundaydı sanki sigaradan ölen insanlar adamlar para kaybetmemek için mecburen yazıyolar said: Black1ce, 01 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: bi de bi kurbağa vardı derisinde mi ne vardı uyuşturucu yalıyodun falan öle bişeydi yani bilmiyom =) fazla "alplerin kaşarları"nı okuyoruz sanırım :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Chemical, 01 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: Sigara içmek kimseye zevk vermiyor Çok az kişi sever. Ben gayet zevk alıyorum eha. Bu arada sentetik değil sadece kimyasal olan herşey kendine daha kolay bağlar.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Abi Yemen'de Gak var. Yaprağı çiğniyorsun kafa yapıyor. Yemenli 30 yaş üstü erkeğin tek yanağı çatlak çatlaktır.Sürekli gak çiğnemekten. Ama bu da yasak değil eheh.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ve buna ragmen halen sigara icen milyonlarca insan var.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar