PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Arkadaşlar, daha önceki başlıklarda göremedim de, benim oyunum kopya malsef :( Ve 1.10 u yükleyince "nerde senin cd bakim" hatası verio, cd istememesini veya oyunun çalışmasını sağlayacak bir dosya nereden çekilir?[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Patch yaptıktan sonra gene crack yapmayı dene[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ehe onu denedim fatal error verio bu sefer :-P Ama neyse bu tarz şeyler yasakmış galba forumlarda sorry :-)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 patchi kurmadan önce game.exe dosyasının read-only(salt okunur) özelliğini kaldır patch ten sora crack yap yada oyunu baştan yükle crack yapmadan patch kur sora crack yap sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 şöyle açıklayayım, oyunu kuruyorsunuz, version 1.0, cd yanlış diyor. cd içindeki 1.0lık crack'i yapıyorsunuz çalışıyor. update ediyorsunuz, version 1.1 oluyor, cd yanlış diyor. cd içindeki 1.0lık crack'i yaparsanız yanlış yapmış olursunuz, internet üzerinden 1.1'in crack'ini indirip onu kullanmalısınız.. ama bunlar teorik bilgi, sadece bilgi amaçlıdır :P bunun linkini size vermem de forum kuralları olarak yanlış :D gidin oyunu satın alın lütfen ehehehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Şapırt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Gidin orijinal alin be yada ben size satayim makul bir fiyata :P[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar