Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 CVT kasnak mantığıyla çalışıyor ve 7 ileri vites gibi varyasyonlara girebiliyor diye biliyorum. Bende Easytronic ile aynı gibi yorum yapılınca allah allah dedim o yüzden geri kayıyormu diye sordum. CVT'lerde vites geçişleri daha net olsa gerek. Easytronic, Multimode falan gibi uyduruklarda ise benim debriyajsız vites değiştirmem gibi bişey oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 easytronic gerçekten gerizekalı bir dizayn... çok kötü vites atıyo, yokuşta kaydırıyo falan... satın alanlara "3 kuruş tasarruf edecem diye tam otomatik almadın çek cefasını allahın pintisiii" der gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Aslında 2006 dan itibaren Hillholder standart sunuluyor yokuşta kaydırmıyor artık. Tasarım olarak dediğin gibi ama. Hani ucuzda değil Hillholder yokken 1750 YTL fark alıyorlardı. Şimdi de 2000 YTL fln alıyorlar. E otomatik şanzıman ne kadarki? Yalnız tüketim konusunda avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 abi arabanın içindeki sarsıyor benzinde 2 milyon kazancam die o stres yaşanmaz yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Abi easytronic kimin :D *ortama kılçığını atar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ne kadar ekmek o kadar köfte paracım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Sen kimin olduğunu söyle :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Kaliteyi ucuza satan marka Opel'in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Bak şimdi, açık kapı bırakmadı adam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ben corsaya binmiştim easytronicli, sinirlerim bozulmuştu gül gül ölmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu arada ben hiç Easytronic arabaya binmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Selam, Aaaaaa! olmadı şimdi :P Bin, ondan sonra alalım görüşlerini. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Hafızam beni yanıltmıyosa Easytronic süperdir dememiş olmalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Easytronik tam bir facia! Nasıl bir mantıkla hazırlamışla bilmiyorum: Evet şimdi bir vites yapıyoruz, 1 gunluk ehliyeti olan biri gibi vites değişitiriyor, trafikte stress yapıyor , her yokuşta kesinlikle arkaya kaçıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Aslında mantığı güzel ya öyle deme. Manuel vitesi otomatik geçiriyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar