Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan Stormrage downed by Destination

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

girizgahi destination guildiyle hicbir alakam olmadigini ve camiadan kimseyi tanimadigimi belirtmekle yapmak isterim.

forumdaki tavirlar komik. eksi sozluk migferdibi caylak alimlarinda 1. neslin gosterdigi tepkiyle birebir benzerlik iceriyor, agizim disinda her yerimle guluyorum bu arkadaslara.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumdaki tavırların komik olduğunu düşünen herkezin, bu forumu düzenli takip edip, konulara yazılar yazan grubun dışındaki kişiler olması komik değil mi?

Hem bir foruma "bismillah" diye gelip yazı yazıp, hemde "her söylenene cevap vericem, altta kalmaaaaaaam, sokaaaarrrıııımmmm lafımı" modunda olmak dahada komik değil mi?

Yapılan yorumlar, espiriler hatta bazen abartmalar bile en fazla son 5-6 günlük mesajları okuyan herkezin anlıyacağı modda iken. Sizin sadece tek konuyu okuyup, sadece ona cevap yazmanız. Üstelik bu foruma yazdığınız ilk mesajın gene laf sokma çabası içermesi hepsinden komik ve namı değer 1. neslin hareketleri değil mi?

Yeni bir ortama girince, önce cevrenizdeki oranın müdavimlerini tanıma, onlara kendinizi tanıtana kadar biraz olsun çegingen olmayı gerektiren saygı kuralları neresine düşüyor bu sizin 1. olmayan neslin?
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer başlıklardaki bazıları ayarı kaçmış laflardan behsediyorsan belki haklı olabilirsin. Ama özellikle bu başlıkta baştaki Eternal'ın mesajı dışında (ki o da artık önceki konulardan nasıl bunaldıysa burda patlamış) zaten düzenli tebrik mesajları var. 2-3 tanede diğer konulardaki photoshop geyiklerine atıf espiri var başkada bişey yok.

Bunlar bile ağır gelmemeli artık. Sonuçta robot gibi arka arkaya 50 tane "GZ" mesajı görmek daha mı güzel olur sence?
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
knoxville said:
hayretle izliyorum sizleri ya! kimin umrunda neyi kestiğiniz. biriniz egoyu bi yana bırakıp gangren'e öm atsa dişimi kırıcam

her topicte tartısma cıkarmaya mı calısıyorsun ?

progresslerin yukarıdaki sticky'e öm atılması yoluyla sakince bildirilmesi gerekiyor, 90 tane başlık açılmasından bunaldı belki de, hı ?
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler

ama burası nebiçim bi forum ya, ne kadar saçma polemikler dönüyo arkadaşım burda, nerdeyse bu forumda topic açmadan evvel gelip benden izin alıcaksınız bi elimi öpüceksinize gelmiş laf..

ayrıca foruma aykırı bi tutum, yanlış bi başlık, olmaması gereken bi hareket varsa nerde bu forumun yetkilileri nerde moderatörler ?

yazılmış 2 illidan down başlığındada aynı karakterler nerdeyse aynı yorumları yapmışlar, bu neyin rahatsızlığıdır anlayabilmiş değilim ben :S :S ayıptır yahu ...
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
hozceri said:
knoxville said:
hayretle izliyorum sizleri ya! kimin umrunda neyi kestiğiniz. biriniz egoyu bi yana bırakıp gangren'e öm atsa dişimi kırıcam

her topicte tartısma cıkarmaya mı calısıyorsun ?

progresslerin yukarıdaki sticky'e öm atılması yoluyla sakince bildirilmesi gerekiyor, 90 tane başlık açılmasından bunaldı belki de, hı ?

Kac tane Turk guildi varda 90 tane baslik acilacak?Kac tane Turk guildi Illidan kesmiste 90 tane topic acilacak?Su yazilan yazilara bakiyorumda artik yuh diyorum... kimisi demis bize ne,kimisi demis fake,kimisi demis private server..tamam kardesim siz takilin.Bu kadar lagin icinde Ttnetle cebellesirken boyle bir basariyi bir Turk guildi olarak burda belgelimisiz diye edilmedik lafi birakmayan insanlar var burda lafim onlara, asil siz gidin egonuzu,cekememezliginizi baska yerde tatmin edin,begenmediyseniz ve mutlulugumuza ortak olmak istemiyorsaniz topigimizede cevap yazmayin da sinirler gerilmesin daha fazla...

Tebrik eden arkadaslarada tesekkurler darisi sizin basiniza.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu cekememezlik demek falan komik simdi.

Olaylarin su hale gelmesinin sebebi, Kinayt Onlayni tayfasinin kafeler araciligiyla KO'dan WoW'a kaymasi bence, ha yanlis anlamayin guildinizdeki herkes oyle demiyorum.

European Beta'dan beri Turk guildleri oldu bu oyunda, hatta bu forumda sekillenmis Anatolian Sunrise, Hordish Manners (komple turk muydu hatirlamiyorum gerci) gibi guildler vardi mesela. Da ne boyle kavgalar yasanirdi ne boyle anlamsiz yazilar olurdu "X TURKLERIN ELINE GECTI YABANCILAR AGLIYOR", "Fazla zorlamadi..." tadinda.

3-4 seneye siz de anlarsiniz surda sekil yapmanin veya boyle saka amacli yazilmis fake tarzi seylere atar yapmanin boslugunu.

Tebrikler bu arada, yukaridaki WoW Progress topigine yazsaydiniz bu 4 sayfa tartisma hic olmazdi mesela. Cunku bu forumda yillardir yazan, betadan beri de WoW bolumunu kullanan birisi olarak ilk sayfadaki topiclerin yarisinin X Oyuncu Alimi, X Progress, X Illidan Down&Die olmasindan rahatsizlik duyuyorum ve bu duyurular icin ayri bir bolum var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...