Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yeni türkü[akdeniz akdeniz] - moğollar[dümtek] - laço tayfa[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bülent ortaçgil mfö tarkan yenitürkü sezen aksu sertab erener[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: LvL_Sabo, 28 January 2004 01:59 tarihinde demiş ki: işte adamım ya ;) tarkan yerine mfö koymuş ki kabul edilebilir yani heh Tarkanı koymadım,ama sor bi niye :D Adamı zaten tanıyolar avrupada,bi daha tanıtmanın alemi var mı:) Ama şöle eski albümlerini yollardım,bi kış güneşini hiçbişeye değişmem...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 pentagram,erkan oğur,fazıl say[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: LvL_Sabo, 27 January 2004 08:55 tarihinde demiş ki: 3 tane göndermeniz gerekiyorsa; şebnem ferah, sertab erener ve tarkan yollardım ben herhalde. sizler? türkiye'yi temsilen yollicaksan eğer klasik türk müziği yada türk sanat müziği yollaman gerekmez mi? yani ne bileyim şebnem ferah rock muzik yapıyor dünyanın her yerinde rock var tarkan pop o da aynı şekilde türkiye'yi temsil edicekse türk kültürünü yansıtması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 @castigater: kısaca yooo :) bence hayır yani...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: horacegoesskiing, 27 January 2004 18:28 tarihinde demiş ki: erkan oğur kudsi erguner fuat saka +1[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 mfö-barış manco-mogollar[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 mfö,barış manço,athena,pentagram katıldığım isimler... bunlara ek olarak Zerrin Özer'in herhangi bi albümünü yollardım.Şarkıları bana hitab etmese de mükemmel bi sesi var ve süper blues ve jazz söylüyor..[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Fragrant a katılıorum[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 zalim de var levent yükselden... seyret perişan halimi bende akşam olmakta...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Türkiyeyi hangi müzik dalında temsil etmemizi isteyecekleri çok önemli. Eğerki tanımak istedikleri Türk pop müziği ise başka isimler Türk sanat müziği ise başka isimler Türk rock müziği ise başka isimler çıkar ön plana. Ha peki belirttiğim dallarda birer örnek vermem gerekirse, veremem. Mesela pop müzik dalına MFÖ yü koyup da bir Zerrin Özer bir Fikret Kızılok bir Bülent Ortaçgil koymazsam kendimi mutsuz hissederim. Adamlara Pentagram'ı tanıtıp da (ki yeterince tanıyorlar aslında) memleketimi rock müzikle haşır neşir eden Erkin Koray'î anlatmasam rahat edemem. Yani o kadar çok albüm göndermek isterimki işin içinden çıkamam :) edit : Bu kadar çok yazım hatası yapılmazki. BonePART gibi hissettim kendimi krokunç bir durum :) [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 31 January 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ŞEBNEM FERAH , BÜLENT ORTAÇGİL , KARDEŞ TÜRKÜLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şebnem Ferah!!!!![signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Erkan oğur, pentagram,serdar öztop.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ...teoman.. şebnem ferah.... ben :)[signature][hline]I want to heal I want to feel Like I'm close to something real I want to find something I've wanted all along Somewhere I Belong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Münir Nurettin Seçuk - Cevdet Çağla - Hafız Sami (eserlerinden seçmeler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bulutsuzluk Özlemi, Pentegram, Kerem Görsev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 kisisel olarak metropolis(edinin,dinleyin vs.) pentagram sebnem ferah ama olay Türkiyede yapılan müzik olsaydı ebru gündes ve türevleri yollanırdı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ciguli bide ham cokelegi soyleyen herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar