Sane_and_Insane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Offical web sitesinde 094 var. Yardimlariniz icin tesekkurler.[hline]------------------------------------------------------------------ http://www.netroof.net ------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bildiğim kadarıyla 0.95 henüz çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Eğer POL'un official dediğiniz sitesi pol.tumbilia.org mu ne işte o ise, ordaki combile edilmiş bir server var zip halinde.Ama çekmeye başladıktan bir süre sonra hata veriyor. FlashGet ile denedim.Bir süre sonra dosyayı çekmez hale geliyor duruyor.Tekrar başla diyince baştan başlıyor.Normal olarak çekmek istiyince, bir süre sonra ""işlem zamanı aşıldı gibi bir mesaj ile karşılaşıyorum.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sane_and_Insane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Baalzebul, 20 Mart 2003 18:04 tarihinde demiş ki: Bildiğim kadarıyla 0.95 henüz çıkmadı. Benim 2 yıldır oynadigim Neverlands Shardı POL094'den POL095 upgrade ediliyor yani cikti. (www.neverlands.org) Ama ben bir türlü bulamadim. Arama motorlarindan da ulasamiyorum. :([hline]------------------------------------------------------------------ http://www.netroof.net ------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 POL 0.95 çıkmadı. POL 0.95 halen test aşamasında. Official olarak release edilmedi yani. Test sürümü ise sourceforge dan indirilebiliyor diye hatırlıyorum, fakat test sürümüne herhangi bir destek sunmuyorlar, sonra gidip adamların maillistinde "Bu nasıl olacak ?" gibi bir soru sorduğunda, ilginç cevaplar alabilirsin.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 21 Mart 2003 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 0.95 adı üstünde test sürümü. Yakın bir zamanda release edilecek ama hala bug'ları bulunmaya devam ediyor Yahoo Groups POL Test Files bölümünde. 0.95 test build'larını da oraya üye olarak çekebilme imkanın var. Ama dosyayı ben 20. deneyişimde sorunsuz çekebildim onu biliyorum. :) 0.94'ün üzerine SP1-2-3-4 serisini derlemen en güzeli olacaktır tabi becerebilsen ki acemiysen biraz zor iştir. http://pol.verysurf.de den yahoogroup adresini alabilirsin.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 POL095 İ yahoo test core grubunda bulabilirsin.Yani core aşamasında daha tam çıkmadı sadece çıkan sürümleri yükleyip deneyebilirsin evde olmadığım için adres aklımda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sane_and_Insane Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Herkse cok tesekkur ederim. Saolun, varolun :)[hline]------------------------------------------------------------------ http://www.netroof.net ------------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Yahoo Groups:POL-CORE-TEST grubu(üyelik lazım hemen olursun) burda yapılan core lar var bug fix yaptıkça yayınlmaya çalışıyor lar ordakiler birde diğer çıkan core lar 095 ile ilgili myrathi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 heh ben de kimse yazmamış ben yazayım diyecektim ki, mrmedia işe el atmış :) sana da tam sürümünü beklmeni öneririm.. bu arada bayağı bir kasıp mevcut scriptleri sp4 e uyarladım.. (daha doğrusu sp4 ü kendime uyarladım) bu sefer ilginç bir bug oldu, ata bindikten bir süre sonra kayboluyor. pol forumlarında başkasına da olmuş.. ama tamed.src den kaynaklamıyor iş garip biraz..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Zamanında yetiştirseler de bari şu Türkçe desteğini görebilsek.. Speed'e core-check de geliyor haberiniz ola. :)[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Deedstyger, 22 Mart 2003 14:12 tarihinde demiş ki: Zamanında yetiştirseler de bari şu Türkçe desteğini görebilsek.. Speed'e core-check de geliyor haberiniz ola. :)[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Temmuzda fln yapmaya geçmişlerdi sanırım (: halen bitmedi geçen seferde bug vs olmazsa son core dendi ama pek ses yok[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar