SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Neyse bu günleride gördük... 1k board umu aldım sonunda 200 küsür CL bi o kadar run speed ve nano programming ilaç gibi geldi darısı hepinizin başına.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 gratz :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merck Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Gratz bizde zamanın salak gibi clan dan omni ye geçmeseydik almıştık 1k mızı mis gibin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Halen 200 olamadınızmı bakem siz O.o[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 600 token da kaldım yaw hacklers ın cazibesine dayanamıyorum yoksa platinum ve osidum mu demeliydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Abi bi Shoulderpads birde Sentinel Quest yapıyorsun 5 tane mission token 3-4 tanede bravery token alıyorsun tavsiye ederim gerçi ben mission kastım ardından Shoulderpads yapmaya başladım şu anda 3. questteyim 1100 token var[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 LOL bende aldım 1k board runing 960 oldu bayada iyi geldi hele hp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya benim 300lerde uraşamıcam hiç 1000 token yapmak için takarım ezik gibi borg zımbırtsını hazırda beklio ztn hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 borg neck iteminda playshift req var, her zone ettiginde yeniden takman gerekiyor.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205 Chrysaor - The Man - 200 Soidia - Spiritual Leader - 181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Dehşet bişey az önce oyunda gösterdi biri 1000 tokenlık board. Her şeye en az 200 veriyor, healt 900 filan gözlerim kamaştı. Tabi ben daha 30u yeni bitirdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 eheh sen demek birde 1750 lik token board u gorsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Heh 120 yaptım. 350 health, 300 nano, %3 add.xp ve +10 all def. veriyor. 250 ye kasıyorum bakalm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 1k boardlarin vakti gecti, 1750 boardu olmayana gimp diyolar ;p[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205 Chrysaor - The Man - 200 Soidia - Saint - 190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar