Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1k Board!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neyse bu günleride gördük... 1k board umu aldım sonunda 200 küsür CL bi o kadar run speed ve nano programming ilaç gibi geldi darısı hepinizin başına.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Halen 200 olamadınızmı bakem siz O.o[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Abi bi Shoulderpads birde Sentinel Quest yapıyorsun 5 tane mission token 3-4 tanede bravery token alıyorsun tavsiye ederim gerçi ben mission kastım ardından Shoulderpads yapmaya başladım şu anda 3. questteyim 1100 token var[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya benim 300lerde uraşamıcam hiç 1000 token yapmak için
takarım ezik gibi borg zımbırtsını hazırda beklio ztn hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
Dehşet bişey az önce oyunda gösterdi biri 1000 tokenlık board. Her şeye en az 200 veriyor, healt 900 filan gözlerim kamaştı. Tabi ben daha 30u yeni bitirdim. :)
  • Yeni Oluştur...