Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ismi : Ewiha OQ: 986 SR: 991 bu ikisi armorsmithler için en önemli özelliklerden biri ( resistler içindi sanırım) tatooinedeki bütün banthalarda var wooly hide toplayabildiginiz kadar toplayın alıcıyı forumdan cok rahat bulursunuz[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 SALDIR![signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bi kişide arada eclipse için böyle şeyler yazsa[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu tip sihirli bilgiler icin önce eclipse de esnafligin mafya kitabini yazmak lazim gelebilir :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bi sn. Hayvanlardan çıkan resource'lar server'dan server'a değişiyor mu? Keza Eclipse Tatooine Bantha'larından bırak bahsettiğin kalitede wooly hide çıkmasını orta kalitede bir hide bile çıkmıyor? Bu akşam bi test ederim bunu yeniden ama yanlış hatırladığımı sanmıyorum. O yüzden hep bone topluyodum ben bantha'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 her serverda değişik[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 30 January 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eskiden ne güzel dathomir hide çıkardı 500 tanesini 3k dan satardım ohh zengin olurdum :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ehe walla bizim buralarda 35-85credit per unit odeyenler var :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 35-85cpu?? para batıyor heralde :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hehe para batmiyor genelde 50+ milyonu olanlar genelde toplamaya usendikleri ve kirkyilin basi cikan bole ccici resourceleri "birbirlerinden kapmak icin fiat ustune fiat arttiriolar :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar