Gothic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bende vista laptop vardı formatladık zar zor xp yaptık evet şimdi sorunlar başladı 1-bu wireless dalgası vistada altta çıkıyodu tıklıyoduk baglanıyoduk.xp oldu direver falan tanıtamadım sanırım malum cd yi takıyorum sadece vistada çalışır diye ibare çıkıyo nasıl olcak? 2-gerimi vistami yüklemek lazım wireless konusunda yardımlarınız lazım help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 e wireless kartın modeli nedir? laptop üreticisinin support sitesine falan baktın mı xp driverları için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 vista da hic bi oyunu saglıklı calistiramiyorum ben de yapmayı dusunyodum bunu ama sen boyle deyince korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Format atmadan önce bütün gerekli driverları toplayıp ööle format atıcaktınız. Böyle yaptığınızda korkacak bişeyiniz olmaz. Aygıt yöneticisinden modelini falan görebiliyosan internetten indir driverı kur işte nolacak :P Ya da laptopun model numarası ile google araması yaparak bul driverları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 işe sorun orda wirelessin xp driveri yok çok gezindim ama bulamadım hep vista için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nası yok ya :) chipseti neymiş ki kartın? inteldir büyük ihtimal? öyleyse kesin vardır. Senin laptop için driver diye geçmez belki, ama o çipsetli wireless kartın sürücüsüdür, sorunsuz çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar