Gothic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bende vista laptop vardı formatladık zar zor xp yaptık evet şimdi sorunlar başladı 1-bu wireless dalgası vistada altta çıkıyodu tıklıyoduk baglanıyoduk.xp oldu direver falan tanıtamadım sanırım malum cd yi takıyorum sadece vistada çalışır diye ibare çıkıyo nasıl olcak? 2-gerimi vistami yüklemek lazım wireless konusunda yardımlarınız lazım help me
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 e wireless kartın modeli nedir? laptop üreticisinin support sitesine falan baktın mı xp driverları için?
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 vista da hic bi oyunu saglıklı calistiramiyorum ben de yapmayı dusunyodum bunu ama sen boyle deyince korktum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Format atmadan önce bütün gerekli driverları toplayıp ööle format atıcaktınız. Böyle yaptığınızda korkacak bişeyiniz olmaz. Aygıt yöneticisinden modelini falan görebiliyosan internetten indir driverı kur işte nolacak :P Ya da laptopun model numarası ile google araması yaparak bul driverları...
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 işe sorun orda wirelessin xp driveri yok çok gezindim ama bulamadım hep vista için var
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nası yok ya :) chipseti neymiş ki kartın? inteldir büyük ihtimal? öyleyse kesin vardır. Senin laptop için driver diye geçmez belki, ama o çipsetli wireless kartın sürücüsüdür, sorunsuz çalışır.
Öne çıkan mesajlar