Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 İşletme okuyorum. Ama mezun olduktan sonra masa başı türü bir iş istemiyorum. Ya da bilmiyorum, mutlu olmayacakmışım gibi geliyor bana. Bölümümü sevmiyor değilim. Sinema mastırı yapmak istiyorum ben. Sonra da farklı yerlere açılmak. İşletme üstüne saçma olmaz değil mi? Ya da nasıl ve nerelerde yapılır bileniniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İşletmeci bi adam ne tür master lar yapabilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İstedikten sonra bence hiç birşey saçma olmaz. Fark verirsin en fazla sanırım. Konu hakkında hiç bilgim yok, doğruluğunu garanti edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 beraber polish filmschool lodz'da master yapıciiz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Abi konu başlığını "Sümela Manastırı" okudum, yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 burtonesk said: beraber polish filmschool lodz'da master yapıciiz seninle. o yüzden sordum zaten (: sen aydınlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sinema manastırı ne dedim bende asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar