Daniel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Arkadaslar atiyorum masaustumde Resimlerim diye klasor var bu klasore giriste sifre sormasini nasil saglarim?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 folder lock veya folder access gibi programlar ile yapabilirsin. softpedia da bunlara benzer ücretsiz programlar da bulabilirsiniz..
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 folderlock'u denemek için kurdum, bi süre sonra gerek duymayıp bi daha hiç bi açma giri$imim olmamasına rağmen kurulumdan 2 ay sonra avira antivir isimli çok $ükela av programım folderlock.exe mi neyse i$te exe dosyasını trojan dedi ve sildi :) ben sırf çalı$ma mantığını anlamak için kurmu$tum çünkü $ifreyi girip programı aktif hale getirince dosya/klasör'ü /program files/folder lock/locker diye bi klasörde gizliyo ve klasörü güvenli kip de dahil olmak üzere herhangi bi $ekilde eri$ime kapatıyo, klasör yok oluyo direk, adres çubuğuna tam yol yazsanız da girmeye izin vermiyo bulunamadı falan diyo.. yok hayır klasör kalsın ama girerken $ifre sorsun diyosan barbar klasör kilidi vardı yıllar önce.. çok açığı vardı ama geli$tirilmi$ olabilir ya da benzer bi$iler çıkmı$ olabilir.. ya$asın ubuntu (= kullanamadığı ve korktuğu için insanlar pek de derdin kalmıyo ehe..
Öne çıkan mesajlar