Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 net üzerinden alışveriş yapıcam 2 senedir rahat bi şekilde yapıyodum sınır 300 $ idi. şimdi arkadaşlar söylüyo yasa çıkmış 100€ üstü direk ticari mal sayılıyomuş ve gümrükte kalıyomuş ne kadar doğru bu olay bileniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 100€ olayı 2 sene önce de vardı. elektronik cihazlarda özellikle veya aynı maldan 2 veya daha fazla alırsan toptancı muamelesi görüyorsun. 2 tane aldıın şey 100euro değerinden düşükse toplamda sorun çıkmıyor. geçri onlar biraz kafalarına göre iş yapıyorlar, dövme makinesi getirttim 2 tane 450 dolardı niyeyse paket müdürlüğündeki amcalar hiç ses yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ne olduğunu çözememişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yoo gayet "dur tahmin edicem, dövme makinesi di mi bu?" dedikten sonra pakedi açıp bana "ehe ehe karılara da dövme yapıyo musunuz lan?" diye sordular yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kıyafet ayakkabı felan alcam takılırmı 100€ u geçse peki sence?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 swhdan alacaksan takılmaz merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 eet ordan alcam ama geçen order yapan arkadaşın eşyaları takılınca merak ettim, almaya gittiğinde demişler, elektronik sisteme geçtikleri için 100 € üstü direk ticari mal sayılıyomuş o yüzden sorun çıkabiliyiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Diğer başlıktada sormuştum ama cvp alamadım burda yeniliyeyim: Şimdi mesela gumrukte takılsa direk geri mi gönderiyorlar yoksa cuzzi bir rakam verip tamam abi diye alabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 + olarak royal air mail kaç günde geliyor ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 internetten kıyafet, hele ayakkabı nasıl alınır anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 CoolRider said: Diğer başlıktada sormuştum ama cvp alamadım burda yeniliyeyim: Şimdi mesela gumrukte takılsa direk geri mi gönderiyorlar yoksa cuzzi bir rakam verip tamam abi diye alabiliyor musun? alabiliyosun ama nasıl alıyosun hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yaklaşık 3 senedir sadece internetten alıorum ayakkabılarımı memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Lopeth said: + olarak royal air mail kaç günde geliyor ortalama ? fedex ile max 3 günde kapında oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Lopeth said: + olarak royal air mail kaç günde geliyor ortalama ? 1 hafta falan sürmesi lazım. gerçi en son ingiltereden birşey getirttiğimde grevmi ne bişey vardı sürmüştü sanırım bir 3 hafta falan,tabi normal şartlarda sürmez o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yaptım alışverişi 111 € tuttu bi sorun olursa alırım stickerlerini söliyim mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ayagına giymeden ayakkabı alınır mı yahu. cok paran varsa riske girmeye degebilir belki, ama benim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 tolga nasıl bir bakış açısıdır o harbiden helal :) ben senelerdir swhdan alıyorum ayakkabılarımı. hepside tam oturdu yani :) tabi ayak numaranı bilmiyorsan başka. @Aiko söyleseydin bende birşey alırdım be (cüzdan, kemer v.b) bir tane daha eşya atardık. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Peki hangi siteden alışveriş yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ayakkabıdan ayakkabıya fark oluyo kalıplarında. ayak numaramı tabi ki biliyorum. ama bi markada 43 olurken digerinde bir numara küçüğü ya da büyüğü daha iyi olabiliyor. yani denemeden neden alayım ki, ayagıma olup olmayacagını bilmedigim bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 valla benm heryerde aynı 11.5 ayak numaram, hepside cuk oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 @mayhem deneme amaçlı yaptım sayılır ya yoksa sorardım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 SWH'ın açılımı nedir? Zappos'tan bir ayakkabı görmüştüm ancak türkiyeye gönderim yapmıyor orası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Oha yalnız millet yurtdışından ayakkabı getiriyor ciddi ciddi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 skatewarehouse. ben bildim bileli gonderiyor türkiye ye. bu ara orderim pariste şu an inş pazartesi gelicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cumartesi günü geldi order ama bugun elime ulaştı bi resim koyiyim nası gelio die order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar