Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Gangren said: Melee bosslarda HP bile gitmez ki, 2000% dodge var :p onun bi cap var sanırım. agi yi ne kadar artırırsan artır dodge yüzde 75 i gecmiyordu sanırsam yani fun serverda öyleydi warriorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 1. sayfadaki sste var işe 2k% dodge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 %75 cap armor dan gelen dmg reduction da var sadece benim bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Buyse said: onun bi cap var sanırım. agi yi ne kadar artırırsan artır dodge yüzde 75 i gecmiyordu sanırsam yani fun serverda öyleydi warriorla. yanlış hatırlamıosam (ki hatırlayabilirim) evasionla %75 i geçebiliosun bu durumda cap yok gibi bişey oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 %75 cap sadece armorda var evet onun dışında melee immunue sun. o kadar çok def vardıki chance to hit 0 dı yani. inşallah fixlememişlerdir mage ile felan bişeyler denemek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yani melee immusun diyorsunda sanki spell farklımı :D. Adamda 10k arcane, 30k shadow, 2şer k diğerlerine resistance var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 resistance cap var ama %75 max.bide sürekli çalışan bir şey deil resistance cap olsa bile belli bi şansla değişiyo damage miktarları. mesela resillence da crit şansını düşürmede cap yokmuş. haste rating de de cap yoktu.3.8 speed mace i 1.23 felan yaptım. bide armor ignore u stacklettiremedim 460 da felan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ptr a girmedim ama patch geldiğine göre hotfixlenmiştir :( negzel biraz daha abuse etcektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bi rogue yapmis sacma sapan critler fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ptr ye girmeye calıstıgımda sifre veya kullanıcı ada yanlıs diyor ama aynı kullanıcı adı ve sifre ile normal servere giriyorum neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 herkeste aynı sorun var hozceri. bekliyoruz düzelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eger son zamanlarda sifrenizi degistirdiyseniz eski sifrenizle girmeyi deneyin.bende de o sorun cikmisti forumlara bakindim ole yapin girersiniz diyolardi girdim hakkaten.beklemeyin degismeyecek o sorun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bug düzelmiş heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 şu an çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ptr acılmıs av hakkında hordelar ne dusunuyor acaba baslanğıç noktasının o kadar geride olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 nereye koymuslar baslangici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar