Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Merhaba arkadaşlar. Bu tür konularda konuşmayı pek beceremediğim için direk olarak konuya girmeyi tercih ediyorum. Bu konuyu nereye açsam bilemedim fakat kişisel bana en mantıklı yer olarak geldi. Gerekirse taşınabilir bilemiyorum. Çok kısa bir süre önce annesini kaybeden bir arkadaşıma, annesinden boşalan eve kendi adına bağlı olan kablonet yüzünden yaklaşık 1 milyarlık bir borç çıkarıldı ve haciz işlemlerinin en kısa sürede başlayacağı bildirildi. Arkadaşım 10 yıldır babasıyla da görüşmüyor ve istanbul'da öğrenci evinde abisiyle birlikte yaşıyorlar. Durumu hiç müsait olmadığı için, bu borcu ödemesinin mümkün olmadığını avukatlarla görüştü fakat haysiyet yoksunu türksat avukatları bir gram bile anlayış göstermeyerek, borcu ödeyip ödeyemeyeceğini sordular ve ödeyemeyeceğim cevabı aldıktan hemen sonra icra takip işlemlerini başlatacaklarını bildirdiler. Bu sabah arkadaşımın telefonu ile uyandım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Kendisi çok zor durumda ve yardıma ihtiyacı var. Bu topic'i ondan habersiz bir şekilde açıyorum. Tabi bu konuda benim güvenilirliğimi sorgulayabilirsiniz haklı olarak. Paticik forumları ilk açıldığı günden beri üyeyim ve buraya üye olan çoğu insan beni tanır. Tanımak isteyenle de özellikle tanışabilirim bu konu için ya da değil farketmez. Sizden tek ricam, pamuk ellerin cebe gitmesi ve yapabileceğiniz ufacıkta olsa bir yardım için bana özel mesaj yoluyla ulaşmanız. Gün yardımlaşma günüdür. Ben 200ytl bir kenara koydum, olur da sizden de birşeyler gelirse toparlayıp borcu ödeyeceğiz. Buraya kadar konuyu okuyup da ilgilenen, ilgilenmeyen herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar. Çok teşekkürler. Saygılarımla, Murat Sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben de sıkışığım ama bu hafta elime para geçebilir geçerse sana özel msg ile ulaşıcam mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 param yok olsa o parayı pat diye çıkarıp veririmde.. öğrenci tayfasıyız işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ilgilenen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. düşünmeniz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 konuyu sticky yapilmasini istemis mumu, yukari tasiyorum. yardim yapabileceklerin elinden geleni yapmasini umut ediyorum, kendi adima uzgunum, metelige kursun atiyorum 15-20 gun kadar da boyle bu iş, ondan dolayı kusura bakmayın. param geldiginde hala lazimsa yollayabilirim 40-50. konunun fake olabilecegi ihtimalini düşünmüyorum, oyle bi durumda linc ederiz seni mumu bilesin :P arkadasina da umarim yardimci oluruz bi nebze, hesap numarasi falan yaz istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 konu fake dory paticik'i dolandırıp tüymeyi planlıyorum =P sticky için de teşekkür ediyorum. yapı kredi hesabımı yazabilirim de hesap numarası falan bilmiyorum cüzdanım yok bankamatik kartından bi şekil yapabiliyo muyuz yoksa atmye gidip oradan öğrenebilir miyim? not : bu arada gerçekten isteyen olursa icra takip belgesini bir şekilde taratıp falan buraya koyarım. konu kesinlikle en ufak fake bir öğe içermemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oyle bi planın varsa stickyi ben yaptigim icin, paranın %50si bana düşer. paylaşmak zorundasin, üzgünüm. yapikredideki kartlarin uzerinde hesap nosu falan yazar(anneminkinde yaziyodu), tabi atmden de ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bankamatik kartının üzerinde yazmıyor, bu akşama kadar atm den öğrenip ilk mesaja eklerim hesap numarasını. özel mesaj atın dememin sebebi buydu zaten hesap numarası bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 iddayı tutturursam atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 banka hesap numarama bakmak için çıkamadım bi türlü evden. dediğim gibi özel mesaj yoluyla ulaşırsanız iletirim hesap numarasını yarın gündüz de buraya yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 konuyu asagi aldik, tabi de mumu durumdan haberdar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar