Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 arkadasa lazım oldu. sarkı herkesin bildigi birsey de sözler ingilizce olmadıgı icin bulunmuo :) http://www.trtube.com/izle.php?v=agtgesvyjt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 rober hatemo - senden çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ilk calan yabancı sarkıyı dioz :) (kücük cocuklar dans ederken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 çikiçikiçikita olabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 olabilir... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 aha çocukluğumun şarkısı hiçbir zaman ismini öğrenmedim gaaçik gooçik tambooo ye gara çikiçikiçikitaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dur gelcek aklıma. bi adam vardı. dur. bütün kızlar aşık olmuştu adama bi ara. adı ve soyadıyla anılıyodu. pepsi reklamında bile oynamıştı... hatta izlediim bi dilmde bi kadının çocuunun adı bu adamın adıydı. soyatları da adamla aynı. amma çok yerden hatırladım. ama adamın adını hatırlamadım. dur en iisi filmi açıp bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 rolf arkadaşı aradım, lan bi zamanlar çok ünlü bi adam vardı, pepsi reklamına da çıkmıştı, o kadar ünlü olmuştuki, adını duymaktan ve sölemekten midemiz bulanmıştı, kızların hepsi aşıktı dedim. bunu dedim sadece. arkaaş da: ricky martin die yapıştırdı cvbı. eet rick martin den bi şarkı. şarkının adı da muhtemelen oh chikita falandır asdas. onu bilmiom işte ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Dragonmax said: rolf arkadaşı aradım, lan bi zamanlar çok ünlü bi adam vardı, pepsi reklamına da çıkmıştı, o kadar ünlü olmuştuki, adını duymaktan ve sölemekten midemiz bulanmıştı, kızların hepsi aşıktı dedim. bunu dedim sadece. arkaaş da: ricky martin die yapıştırdı cvbı. eet rick martin den bi şarkı. şarkının adı da muhtemelen oh chikita falandır asdas. onu bilmiom işte ahah.. tam ben yazıcaktım ricky martin diye ama... hevesim kursağımda kaldı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 müzik bölümü plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yok ricky martinin değildi bu şarkı ya.. dahada eski o adamdan bu şarkı.. yani zihnimde öle şekillendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sanırım buldum, luca - bachi bachi sanırım böle bişeyler.. yeni versiyonu çıkmış hatta bi dj remixlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar