KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 En sevdiğim Türk Sanat Musikisi şarkılarından bir sevgi istiyorum.. Zeki müren yorumuyla karşınızda : şarkı mükemmel sözler de imkansız.. klip bomba: lütfen sadece şarkıyı dinleyin önce sonra bakarsınız klibe. http://www.youtube.com/watch?v=-FObUl6V-iI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gözükler efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 admaın sesi güzelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 güzel tabi. sanat güneşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sanat güneşi... Sesiyle kişiliğiyle gerçekten bir sanatçı.. Şarkılarıyla kendimden geçerim hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 +1 bende çok severim zeki müren-muazzez abacı şarkıları var epey bende; biz ayrılamayız, böyle ayrılık olmaz bunlarda çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yılları durduracak Güneşi doğduracak Dünyamı dolduracak Bir sevgi istiyorum Deli gibi sevecek Ömür boyu sürecek Gözlerimde tütecek Bir sevgi istiyorum Halimi anlayacak Derdime katlanacak Benimle ağlayacak Bir sevgi istiyorum Deli gibi sevecek Ömür boyu sürecek Gözlerimde tütecek Bir sevgi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar