Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Narsil, 29 January 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Tebrik ederim, oyuna yeni başlamış birisi olarak o kadar meleği masterlamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum. Online bir oyunda belirli bir zaman ve para harcayarak zor da olsa erişilebilecek bir mertebeye ulaşmana saygı duyuyor olmam İşte Eclipse'in İlk Türk Jedi'ı türü bir başlığı tenkit etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer 'arkadaşlar ben Jedi oldum, sağolun varolun' deseydin de yeterdi. Her yaptığımız işi (ki Jedi olmak 'iş' sayılırsa) Avrupa Avrupa duy sesimizi şeklinde lanse edip sonra da 'abi bu yabancıların hepsinin bize karşı ön yargısı var' diye ağlamadan önce biraz düşünmek gerekiyor sanırım. Çok merak ediyorum acaba bir Alman oyuncu Jedi slot'u açılınca 'İşte Bavyeranın ilk Jedi karakteri, yiğidin harman olduğu yer Düsseldorftur' şeklinde bir forum açmışmıdır? für diesen dummen Kerl. .[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bowabe, 30 January 2004 10:13 tarihinde demiş ki: said: Narsil, 29 January 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Tebrik ederim, oyuna yeni başlamış birisi olarak o kadar meleği masterlamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum. Online bir oyunda belirli bir zaman ve para harcayarak zor da olsa erişilebilecek bir mertebeye ulaşmana saygı duyuyor olmam İşte Eclipse'in İlk Türk Jedi'ı türü bir başlığı tenkit etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer 'arkadaşlar ben Jedi oldum, sağolun varolun' deseydin de yeterdi. Her yaptığımız işi (ki Jedi olmak 'iş' sayılırsa) Avrupa Avrupa duy sesimizi şeklinde lanse edip sonra da 'abi bu yabancıların hepsinin bize karşı ön yargısı var' diye ağlamadan önce biraz düşünmek gerekiyor sanırım. Çok merak ediyorum acaba bir Alman oyuncu Jedi slot'u açılınca 'İşte Bavyeranın ilk Jedi karakteri, yiğidin harman olduğu yer Düsseldorftur' şeklinde bir forum açmışmıdır? für diesen dummen Kerl. . Düsseldorf ist in Nordrhein Westfalen, nicht Bavaria. München is in Bavaria. :-P Und ja, seine Gedanken sind dumm. Er sieht doof aus. :-D Weisst du was, er ist doof!!! :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 na, denkt ihr nicht wir sollten hier türkisch sprechen damit jeder uns versteht? ah so, ihr macht es absichtlich :) jedi arkada$i da kutlarim yurekten bu arada ;)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Tebrikler beyaz!!!acc u kapatmis olmasam oyundan ataridm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 rare artifacty bi denede bende avr bide ona el atarsan super olur[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Beyaz bence belirtmeliydi Eclipsdeki ilk Turk Wookie Jedisiyim diye. Burda wookie ile oynayanlara buyuk saygisizlik olmus, bunu protesto ediyorum. Devvo habire post ediyo, bi de simdi almanca konusuyor, bunu da protesto ediyorum. Muhendis gibi Hilal sehrinin bir otorite idolun burda milletin gozunu yagini yemesini de protesto ediyorum Beyaznoc hep afk oyunda , bunu da protesto ediyorum Sad'i isminden dolayi protesto ediyorum. Ogoed i de isminin talffuzu agizda 2 koca patates varmis gibi ciktigi icin protesto ediyorum. Bu topige sosyal icerik katan arkadaslari gonulden kutluyorum. Jedi olmak icin barlarda masa ustlerinde dans edenleri, macro calistirarak hic fikirleri olmadan 2 gunde bi dalda master olanlari protesto ediyorum. Beyaznoc u bir kere daha protesto ediyorum, millet holo olayinindan bayilmis ve duzgun bir meslek sahibi olmak uzere iken, jedi olup ciktigi, ve milletin icindeki jediligi gene alevlendirdigi icin. Simdilik bu kadar aklima gelenler Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Postundan bir anlam çıkartamadığım vede swg oynayan tek turk bayan olduğu için Gulay'ı protesto ediyorum. PS. Sanırım benim nickimin telaffuzu sadece senin ağzından öyle çıkıyor :lol:[hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master [Bu mesaj Stream tarafından 30 January 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: sanerixx, 30 January 2004 12:38 tarihinde demiş ki: na, denkt ihr nicht wir sollten hier türkisch sprechen damit jeder uns versteht? ah so, ihr macht es absichtlich :) jedi arkada$i da kutlarim yurekten bu arada ;) nee so ist es shon besser :) die ferstehen uns sowieso nicht.. ich denke auch es ist zeit um einen bounty hunter tiem zu gründen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: DA2019, 30 January 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Düsseldorf ist in Nordrhein Westfalen, nicht Bavaria. München is in Bavaria. :-P Und ja, seine Gedanken sind dumm. Er sieht doof aus. :-D weist du was, er ist doof!!! :-D wie kannst du es wissen wie er aussieht? :) tjah also er hat recht aber nicht ganz und genau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotkey Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bune ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 takılıyorlar kafalarına gore ... kardeşimmm bu thread almanca muhabbet threadi değil. *!son noktayı koyar*[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Weist du, Devvo ist ein ....... Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ich bin deep =) tebrikler.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Gulay, 30 January 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Weist du, Devvo ist ein ....... Gulay Ja Gülay, Devvo ist... meine Liebe?? mein bester freund??? sehr hübsch??? Was bin ich?? :-P[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ilk once beyaznoc hala oyunda cunku jedi ylik sandiginizdan cok daha masrafli prof hatta e masrafli prof diyebilirim diger meslekler yanina bile yanasamaz. beyaznoc oyunda yanen devam ediyor. istedigim zaman oynayabiliyorum. ayrica devler le konustum iki char arasinda her turlu alisveris yapilabiliyor. jedi charinin 10 lot u var yani diger charlar gibi ev dikebiliyo harvester dikebiliyo vs ... baska sorular olursa cevaplarim oyuna giriyorum haydi byeby[signature][hline]Master Bio-Engineer Master Creature handler Master Marksman Master Brawler Master Entertainer Master Medic Master Scout Master Gunfighter Master Sharpshooter Teras Kasi Master Master Heavy Swordman Master Artisan Master Squade Leader Master Ranger Master Commando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tebrikler beyaznoc.....oh be guildde bi jedi ha....., bende swg uzağım 15 gündür...bi 15 gün daha dayanmalıyımmmm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Biraz geç oldu ama tebrikler :),Unutma karanlık taraf daha güçlüdür :D.İleride bol bol rebel avlarsın,force grip filan yaparsın :).Long live the Empire :D[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tebrikler. Bir ilki başarmak güzeldir. Neden bu kadar tepki aldığını anlamadım ama. Kıskançlık kötü şey.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar