sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 (:)) bir kez daha tebrikler kardes... sabret geliyoz bizde 30 master da olsa acacaz o mereti, daha 1 ayimiz var en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 beyazım tebrikler :) bende diyorum bu adam neden artık online olmuyor :P Jedi yüzünü bizede göster bir ara :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tebrikler beyaz..yardima ihtiyacin oldugunda burdayiz..[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Tebriklerrr! Artıkın bi Jedi olmandan dolayi seni çekemeyenler ya da kıskananlar olcaktır. Artık bi jedi asaletiyle bunlarin ustesinden gelmen gerekir. Master Jedi yolunda yolun açık olsun. Sana Jedi sabrı diliyorum en sıkısından.. Artık bana SWG'yle ilgilenen biri gelipte "Abi şimdi bu oyunda Jedi da varmı?" diye sorunca bende "Var tabi olm, hem de bi tanesi bi Turk arkadaş!" diye yanıtlayabilecem.. hehe superr.. Sana başarılar Beyaznoc kardeş ( ne de olsa Wookieler birbirini anlar her ne kadarda farklı galaxylerde olsalarda heh) he bi de unutmadan yetkili arkadaşların Beyaznoc'un Jedi'yligini tespit ettikten sonra ona bi türlü bi madalya, işaret filan vermeleri hoş olurdu hehe..[Bu mesaj Bowabe tarafından 29 January 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 inanmiom inan miom uhuhuhuhuhu hehehehehe yuru be beyaz zaten Oyun yoneticisi seni kesin izlemeye almıştır herhalde 24 saatte 25 saat oyun oynamaktan hafif çiziktir bu die... :D ahhh ahhh neyse arkadaslar bu arada ben evci çıkmaya baslıom ya bu hafta yada onumuzdeki hafta...[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Kutlarım darısı senin kadar uğraşanların başına :) bu sırada thorunu fazla tiiye almayın her forumun altına gelir negativ ne varsa yazar önemli olan yazmaktır. P.S:Bukadar skill kasma sonrası doğal olarak bazı skillerin nasıl kolay kasılacağı konusunda bilgi sahibi olmuşsundur beyaz bunları yazıp döküman niyetine siteye eklesek bence oldukça güzel olur.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 29 January 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben sadece bir değişiklik bulmaya çalışıyorum verilen bunca emek harcana bunca zaman sonunda ele geçenin ne olduğunu merak edip aramaktayım okadar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 eheh bu konuda beyazin artik vakti olmaz herhalde ama en kolay nasi kasilir die bi bolum acarsaniz yazariz bol bol trick.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 eyw gusel solemisinde ufak bi trick var bence orada. herkesin arayisi herkesin istegi farkli, eger ki oratada emek varda bisi aliniyosa kisi istemis ve istedigi aradigi seyi almis demektir. inanmasan bile saygi duymak gerekir. neyse uzatmaya gerek yok.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 benim arkadaşla bir sorunum yok bazı arkadaşlar kaba etlerinden anlayıp olayı çekmişler ben sadece jedi olma kavramına kitlenmiş durumdayım yoksa arkadaşın mutluluğunun daimi olmasını dilerim amma velakin jedi bir profession değil o soe nin oyunculara sunduğu bir uç nokta ve bence uca erişildiğinde oyunun böyle ne bileyim başka bir kademeye geçmesi yeni bir anlam kazanması lazım ben bunun olup olmadığının arayışındayım.Yalnız bu bahsettiğim yeni anlamın içinde uber olup ortalarda dolaşıp milleti kesmek yok bunun dışında birşeyler katmalı oyuna[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 oyle yada boyle guzel vukimiz bu konuma ermeyi basardigi icin bize sadece kutlamak duser hayirli ugurlu olsun vukicim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tebrikler beyaz. bu arada mad ne oldu oldu hala jedi olamadı mı :P[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 24-25 prof oldu galiba onun eheh nasi olsa garantiledi ne ki surada 5 6 master sona tamamdir :)[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hll derim baska bisey demem :) Su anda jedilerin cok buyuk destege ihtiyaclari var ve RIP olarak imperial olmamiz Beyaz a yardim etmemizi az da olsa engelliyor. Rebel doktorlari buff-res icin ve Rebel commando, swordsmanleri bleed edip xpsini kolaylastirmasi icin yardim edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bizim commandolar endorda bordok kesmesine yardimci olabilir zaten bordok un heat protection i %100 du zaten endor bos fazla takilan olmuyo rahat rahat xp kasar[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 imp olmaniz neden engel olsun ki? negatif faction falan mi aliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Jedi lar cok fazla saber kullandiklari zaman tef alirlar imp lere karsi covert impler bile saldirabiliyormuş o haldeyken jedi a...[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Tebrik ederim, oyuna yeni başlamış birisi olarak o kadar meleği masterlamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum. Online bir oyunda belirli bir zaman ve para harcayarak zor da olsa erişilebilecek bir mertebeye ulaşmana saygı duyuyor olmam İşte Eclipse'in İlk Türk Jedi'ı türü bir başlığı tenkit etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer 'arkadaşlar ben Jedi oldum, sağolun varolun' deseydin de yeterdi. Her yaptığımız işi (ki Jedi olmak 'iş' sayılırsa) Avrupa Avrupa duy sesimizi şeklinde lanse edip sonra da 'abi bu yabancıların hepsinin bize karşı ön yargısı var' diye ağlamadan önce biraz düşünmek gerekiyor sanırım. Çok merak ediyorum acaba bir Alman oyuncu Jedi slot'u açılınca 'İşte Bavyeranın ilk Jedi karakteri, yiğidin harman olduğu yer Düsseldorftur' şeklinde bir forum açmışmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 first norvegian jedi diye bi forum gormustum yanlış hatırlamıyorsam yani türk neyse yabancida o olayin bi farki yok isteyen istedigi gibi topic acar[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Narsil bence oldukça doğal bir topic açmış bence swgde ilk jedi olan topiclen bu topic arasında hiçbir fark yok bende olsam bende aynı şekilde açardım ayriyettne gurur duyuyorumda bukadar olmak isteyen Türk varken sadec eşimdilik 1 kişi en azından olabildi diğerleride birnvi biz biraz dahada hırs yapıp kasabiliriz.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sole acikliyim ben turkum ve burda paticikde bir seyler paylasiyoruz burda bir birlik icindeyiz ve bu birligi yaratn unsurumuz da turk olmamiz ve sans in bana gulmesinden dolayi da bole bi topic sectim. yani o topic saatine dikkat edersen gece acilmis yani heyecan ve sevinc le actim. aslinda bakarsan hic bi dusunmedim bile ne yaziyorum diye ole sevincimi paylasmak istemistim buyuk harf noktalama hic bi sey yok forumu actim paylastim sizlerle ve sonrada oyuna dondum... hepsi bundan ibaret. eger sorunuz olursa jedilikla ile ilili beyaznoc a mail atin mutlaka ama mutlaka cevaplarim[signature][hline]Master Bio-Engineer Master Creature handler Master Marksman Master Brawler Master Entertainer Master Medic Master Scout Master Gunfighter Master Sharpshooter Teras Kasi Master Master Heavy Swordman Master Artisan Master Squade Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Sin, 29 January 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Jedi lar cok fazla saber kullandiklari zaman tef alirlar imp lere karsi covert impler bile saldirabiliyormuş o haldeyken jedi a... e bu engel olmazki kendi pa sina karsi? hangi rip uyesi gidipte beyaz in jedi karakterine saldirir ki? o zaman aslinda ufak bir engel bile yok. hic kimsenin kendi pa sina guvenememesi diye bir sey sozkonusu olacagini sanmiyorum. [Bu mesaj Namessar tarafından 29 January 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Narsil, 29 January 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Tebrik ederim, oyuna yeni başlamış birisi olarak o kadar meleği masterlamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum. Online bir oyunda belirli bir zaman ve para harcayarak zor da olsa erişilebilecek bir mertebeye ulaşmana saygı duyuyor olmam İşte Eclipse'in İlk Türk Jedi'ı türü bir başlığı tenkit etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer 'arkadaşlar ben Jedi oldum, sağolun varolun' deseydin de yeterdi. Her yaptığımız işi (ki Jedi olmak 'iş' sayılırsa) Avrupa Avrupa duy sesimizi şeklinde lanse edip sonra da 'abi bu yabancıların hepsinin bize karşı ön yargısı var' diye ağlamadan önce biraz düşünmek gerekiyor sanırım. Çok merak ediyorum acaba bir Alman oyuncu Jedi slot'u açılınca 'İşte Bavyeranın ilk Jedi karakteri, yiğidin harman olduğu yer Düsseldorftur' şeklinde bir forum açmışmıdır? Ne kadar saçma fikirler.Tabikide açıcak topic çünkü eclipseteki ilk Türk jedi aksini söleyende katılabilir ama niye açtın topic diye bişi sölemek abes ötesi.Adam sevincini burdaki arkadaşlarıyla paylaşmış kim olsa aynısını yapar ben olsam bende yazarım istemeyen okumasın okuyosada konuyu saptıran aptal yorumlar yapmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Namessar, 29 January 2004 23:05 tarihinde demiş ki: said: Sin, 29 January 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Jedi lar cok fazla saber kullandiklari zaman tef alirlar imp lere karsi covert impler bile saldirabiliyormuş o haldeyken jedi a... e bu engel olmazki kendi pa sina karsi? hangi rip uyesi gidipte beyaz in jedi karakterine saldirir ki? o zaman aslinda ufak bir engel bile yok. hic kimsenin kendi pa sina guvenememesi diye bir sey sozkonusu olacagini sanmiyorum. [Bu mesaj Namessar tarafından 29 January 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] saldirmak saldirmamak degil sorun biz beyaz'a zaten saldirmayiz, ama koruyamayizda vanthoide onu kastetti yani BHnin tekine bizim vukinin mission'i cikarsa imperial olacagi icin koruyamayiz vukimizi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar