solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kutusu kitapçığı her şeyi tamam ve temiz durumda sadece kendi bilgisayarıma kurmuştum, bilgisayarımı sattığım için bunu da satıyorum DVD sadece bir kere kullanıldı. 140 YTL istiyorum. MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 iyi de başka bilgisayarda aktive edilmişse nasıl kullanılacak, kullanılsa dahi bir başka bilgisayarda daha kullanmak yasal değildir herhalde, orjinal olmasının ne anlamı kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya ben format atıp satıcam bilgisayarı zaten. benden başka birinin de işi olmadı. geriye bana güvenmek kalıyo :) düzeltme: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Windows satmanın yada ikinci el almanın yasal olup olmadığını bilmiyorum. Ama solaris söylediği gibi format atarsa başkasının kullanması teknik olarak mümkün. Yükleyip aktivasyonu yaptığınızda bilgisayarınızın donanım bilgileri kodlanıp Microsoft'a gönderiliyor. Muhtemelen bu bilgilerden bilgisayarın değiştiği anlaşılacak ve aktivasyon tamamlanamayacak. Microsoft'a telefon açıp Windows'u başka bir bilgisayara kurduğunuzu, eski bilgisayardan sildiğinizi haber vermeniz gerekecek. Bir iki dakikada halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 open license değilse ki oem denmiş değil yasal değil ama boşverin ya adamın zaten 80 milyar dolar parası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 durun ya ben bilgisayarı komple satıyorum zaten, hepsini yazıp buraya eklerim yarın düzeltme: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Doğru OEM yazısını görmemişim. O bilgisayarla birlikte gelmişse silsen bile başka bilgisayara yükleyemezsin yasal olarak. OEM Windows lisansı o bilgisayara özel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ee adam diyelim satmaktan vazgeçti,her format atışında microsoftumu arayacak. -kanka gene ben format attım da şu aktivasyonu bi hallediver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 benim bildigim windows kurulup aktive edilince başka bilgisayara kurulmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 abi bunu kapatabilirsiniz, bilg komple satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar