Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 offffff cok populersinya sana satasip reklam yapicaklar sohretleri articak ama guzel bi secenek yani madalyan olmasa "yeni uyeyim diye hirpaliyorsunuz pis elitistler yeniyim diye beni sindiremezsiniz, YEDIRTMEM!" ide kullanabilirdin oda populer bi secimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Önce sizin idolleriniz ardından siz başlattınız! banane banane babam döver topu atan alır spor anne şekerimi vermiyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 işte bu kadar saf ve kendi çapında kurt politikacı... hesaplarını yaptı sosyal demokrat bir parti halkın çoğunun hala bi şekilde bağlı olduğu bir değere karşı değil asla da olamaz burdan da oy almalıyım biz onlara değil şeriatcılara karşıyız, komik adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 @Viktor populerim mi dedim ben şimdi. beni kendinle karıştırma. ben senin gibi popüler olmaya çalışan birisi değilim. ama çalışıyor olsaydım emin ol senden başarılı olurdum. senin gibi adamlar işte madalyalara önem verir terazilere basıp rep dagıtırlar. sizler milyon $ lık tabloları yakıp ısınmaya çalışan çok zekilersiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dikakt cektigim noktayi kanitladigin icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 he yuvarlak bişi derim, böylece sıkışınca istediğim yere çekerim diosun. çok basitsin lan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 AKP'nin eşcinsel üye almasını bekliyoruz karşı atak olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Joker said: he yuvarlak bişi derim, böylece sıkışınca istediğim yere çekerim diosun. çok basitsin lan :)o Kendi yaptığın hareketleri çok güzel tanımlıyorsun. Neyse ya sen elitsin, ben sataştım ya sana. Popüler olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 benim elitiliğimden sanane konuyu niye kişiselleştiriyorsunuz. ortada bi topic var. yorum yapçaksan konu hakkında yap. benimle derdin nedir dostum. illaki varsa bi derdin diyorum gel ÖM'ye. niye burda tartışma çıkarmakta inat ediyorsun? eğer böyle yaparsan ben sana Reklam peşinde koşuosun derim. Haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 çarşı türbana karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Reklam yapacağım, repim artacak öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bütün kavgalar tartışmalar dini siyasete alet etmek , insanların inançlarını istismar ederek siyaset yapmak eylemlerinden dolayı çıkmıyormuydu ? Bu yüzden siyasete karıştırıldığı için Laiklik ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerinde tahribatlar yapılmak istendiği kamuya siyasileşmiş sembolleşmiş elbise parçaları sokularak tehlike oluşturulduğu ana fikir değilmi ? Bu ülkede hatta dünyada dini inançları az ya da çok siyaset için kullanmamış kimse yoktur , hala da kullanılır. Fakat sorun kim yapıyor kim yapmıyor az yapıyor çok yapıyor değil , sorun yapılmasına sebep olanlardır. Bi söylem vardır ya kötü anlamda yasaklar çiğnenmek içindir , siz insanların gündelik hayatında kullandığı zararsız birşeyi zararlıymış gibi orda şurda burda giyemessin diye yasaklarsanız karşınıza sen bunu yasaklayamassın diye politika üretecek birileri illa çıkar. Bugün bunu AKP yapmasaydı emin olun CHP yapardı. Bırakın artık Cumhuriyet Laiklik elden gidiyor vs. eskiden Cumhuriyet kurulduğunda din elden gidiyor diye guruplar toplanırdı bastırılırdı , şimdi tam tersi oluyor. Bunlar dış yönlendirmeden başka birşey değil. Bu ülkede ne şeriat olur ne iran olur. Bu ülke Türkiye , bizim insanlarımız bu bölgede kimseye benzemez. Anayasaya kadınlar başlarını örtmek zorundadır diye kanun çıkmasını bekleyenlermi var ? Buna ihtimal verenlere siz dünyada yaşamıyorsunuz heralde derim. Birçok insan toplumdaki farklı kesimleri hiç tanımadan etmeden , yaşayış tarzlarını bilmeden ön yargı ile hatta öcü gözle bakıyor. İşte onlar kendilerini toplumdan soyutlamış sadece kendi tarzında olan insanlarla yakınlaşan yaşayan insanlar. Tehlikeli olanlar da asıl onlardır. Çünki her zaman ayrımcılık yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Horizon said: Bu ülke Türkiye , bizim insanlarımız bu bölgede kimseye benzemez. Bence araplara çok benziyoruz. Gerek davranış açısından, gerek sürekli fikir değiştirmemiz, çalışmadan elde etme hevesimiz ve özellikle dini dayatmalarımızı direk arap yarımadasından almışız. Arap kültürü feci aşılandı bu ülkeye. Bu arada şeriat olmaz evet, ama daha önce belirttiğim gibi şekilci islamcı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 huun said: bi şeye karşıysan karşısındır, değilsen değilsindir. chp binasına girer, üniversiteye giremez diye birşey yok. bu meret; memlekete zararlıysa chp binasına da giremez, zararlı değilse üniversiteye de girer. zaten yıllardır içinden çıkılamayan mevzular, hepten kafa karıştırmak niye? niye toptan karar vermek zorunda olasın? bence türban hem toplum hem de takan kadının kendisi için felan son derece zararlı. toplumsal ilişkileri zedeleyen, kadınla toplum arasına devasa bir set çeken, kadının cinselliği -ya da entel olayım- kimliği için erkeğin kurduğu kumaştan zindan gibi bişi (duygu asena ağladı be -varsa- öte dünyadan) aslında soru "niye doğrularını başkasına dayatmak zorunda olasın". benim dünya görüşüme göre türban zararlıdır ama insanlar bunu istiyorsa buyursun taksın. "baa ne lan.benim hayatım mı?" liboş atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Who let the dogs out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar