Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı geldi . Vejeteryanlar ne düşünüyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aşırı derece titiz, takıntılı bir vejeteryanım. Yanı bu bayramda ne yiyecegim diye kara kara düşünceler içerisindeyim. Evden desen gün içerisinde pişecek etlerin kokusundan bayılabilirim. Yani evden 2 ay yemek yiyemiycez şimdi. Dışardan yesek cok yemek seçerim yada aklıma et gelince onuda yiyemem. Yani dışardan da yemek yiyemiyecez. napıcaz a.k.a başka vejeteryan arkadaş varsa öneriler . yada 2 ay sadece bisküvi filan yesek bir zararı varmıdır? :hmm:[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
Erkek adam dediğin içinde et olmaayn öpüne yemek gözüyle bakmaz. Hele akdenizli bir erkek adam öle inek gibi otçul olmaz. Na bu vejeteryanlar var ya, aha böle () dir.
*! Başparmağı ile işaret parmağını uçlarından birleştirir *
Yaşasın et yeme bayramımız :-P
*! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Cold ağaç değilde şöyle 2-3 kg taze domates iyi olurdu. Malum kışın yediğimiz Domates e pek benzemiyor. Nedense. Sadece şekil olarak benzetiyorum.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 30 January 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Yaşasın et yeme bayramımız :-P
*! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar *

sana ne diyim ki. kendin et yeme bayramı ilan ettiysen onu kendin için bi itirazım yok. ifade edemiyo muyum ben kendimi :([signature][hline]Bugün bu mesajdan neler öğrendiğimizi şimdi orko size tekrar anlatacak..
Mesaj tarihi:
Ne La Bu Vejeteryan meselesı adam onu yemıyo bunu yemi yo başını yesin ne diyim biride tutmus kurban bayramını sevmem dıyor nıyekı senın kardeslerını mı kesıyorlarda sevmıyorsun sonucta bır nevi ibadet[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 30 January 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
kırmızı et yemeyen insanların kafalarının güzel çalıştığını sanmıyorum.

TEk KAfalarımı :-) puhaha[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
ya abi nie vejeteryansınız sorabilirmiyim sizi böle yapan sebep nedir?
benm her ögünümde et vardır garanti yani..
nası oluo ben anlamıorm[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Mesaj tarihi:
vejeteryanlık garip bişi bazıları eti sevmez bazıları sırf şekil olsun diye yemez bazıları etin zararlı olduğunu düşünüp yemez bazılarının mideleri hassastır eti sindiremezler falan feşman[signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim
Ben Denanmor'dayım.....
Mesaj tarihi:
Şu bayramda her evde pişen o iğrenç ciğer (bence iğrenç yannış anlama olmasın) kokusu yüzünden hiçbişey yiyemem.
Sürekli midem bulanır...

İnsanın vejeterjan olası geliyo, ama kırmızı etsiz yapamam...
Mesaj tarihi:
Oylamaya sunuyorum:

Deli'ye "her bayram/özel günde vejeteryan topici açan şahıs" title ı verilsin!! (artık kısaltın sokuşturun nickinin altına euhe)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
et yerim ama sevmem ne bileyim koyun moyun yemem herbayram olduğu gibi "döner gibi olmuş ekmeğin arasına al ye,, hmmmmm..." gibisinden başlarlar bende aldırmayıp diğer şeyleri yerim :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 31 January 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
vejeteryanlar deniz ürünlerinidemi yemiyoki?
denizden baban çıksa yicen ya o bakıma

yemiyor. şahsen ben bazen belki o da fırnda olucak hamsi yerim. başka hiç bir ürünü yenmiyor. ama haşlanmış et korkulu rüyamdır. 5-10 saniye koklasam bayılırım . yemeyi bırak .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
kavurma diye bişi yapıolar, annem zorla yedirmeye calısıyo bana ve en son yediimde kusmustum =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
  • Yeni Oluştur...