Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban Bayramı geldi . Vejeteryanlar ne düşünüyor?

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Aşırı derece titiz, takıntılı bir vejeteryanım. Yanı bu bayramda ne yiyecegim diye kara kara düşünceler içerisindeyim. Evden desen gün içerisinde pişecek etlerin kokusundan bayılabilirim. Yani evden 2 ay yemek yiyemiycez şimdi. Dışardan yesek cok yemek seçerim yada aklıma et gelince onuda yiyemem. Yani dışardan da yemek yiyemiyecez. napıcaz a.k.a başka vejeteryan arkadaş varsa öneriler . yada 2 ay sadece bisküvi filan yesek bir zararı varmıdır? :hmm:[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek adam dediğin içinde et olmaayn öpüne yemek gözüyle bakmaz. Hele akdenizli bir erkek adam öle inek gibi otçul olmaz. Na bu vejeteryanlar var ya, aha böle () dir.
*! Başparmağı ile işaret parmağını uçlarından birleştirir *
Yaşasın et yeme bayramımız :-P
*! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Cold ağaç değilde şöyle 2-3 kg taze domates iyi olurdu. Malum kışın yediğimiz Domates e pek benzemiyor. Nedense. Sadece şekil olarak benzetiyorum.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 30 January 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Yaşasın et yeme bayramımız :-P
*! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar *

sana ne diyim ki. kendin et yeme bayramı ilan ettiysen onu kendin için bi itirazım yok. ifade edemiyo muyum ben kendimi :([signature][hline]Bugün bu mesajdan neler öğrendiğimizi şimdi orko size tekrar anlatacak..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne La Bu Vejeteryan meselesı adam onu yemıyo bunu yemi yo başını yesin ne diyim biride tutmus kurban bayramını sevmem dıyor nıyekı senın kardeslerını mı kesıyorlarda sevmıyorsun sonucta bır nevi ibadet[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

vejeteryanlık garip bişi bazıları eti sevmez bazıları sırf şekil olsun diye yemez bazıları etin zararlı olduğunu düşünüp yemez bazılarının mideleri hassastır eti sindiremezler falan feşman[signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim
Ben Denanmor'dayım.....
Sosyal ağlarda paylaş

Oylamaya sunuyorum:

Deli'ye "her bayram/özel günde vejeteryan topici açan şahıs" title ı verilsin!! (artık kısaltın sokuşturun nickinin altına euhe)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
et yerim ama sevmem ne bileyim koyun moyun yemem herbayram olduğu gibi "döner gibi olmuş ekmeğin arasına al ye,, hmmmmm..." gibisinden başlarlar bende aldırmayıp diğer şeyleri yerim :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 31 January 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
vejeteryanlar deniz ürünlerinidemi yemiyoki?
denizden baban çıksa yicen ya o bakıma

yemiyor. şahsen ben bazen belki o da fırnda olucak hamsi yerim. başka hiç bir ürünü yenmiyor. ama haşlanmış et korkulu rüyamdır. 5-10 saniye koklasam bayılırım . yemeyi bırak .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...