Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Aşırı derece titiz, takıntılı bir vejeteryanım. Yanı bu bayramda ne yiyecegim diye kara kara düşünceler içerisindeyim. Evden desen gün içerisinde pişecek etlerin kokusundan bayılabilirim. Yani evden 2 ay yemek yiyemiycez şimdi. Dışardan yesek cok yemek seçerim yada aklıma et gelince onuda yiyemem. Yani dışardan da yemek yiyemiyecez. napıcaz a.k.a başka vejeteryan arkadaş varsa öneriler . yada 2 ay sadece bisküvi filan yesek bir zararı varmıdır? :hmm:[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 "olsa da yesek" diyolardir herhalde :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Erkek adam dediğin içinde et olmaayn öpüne yemek gözüyle bakmaz. Hele akdenizli bir erkek adam öle inek gibi otçul olmaz. Na bu vejeteryanlar var ya, aha böle () dir. *! Başparmağı ile işaret parmağını uçlarından birleştirir * Yaşasın et yeme bayramımız :-P *! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vejeteryanlar için et yemeye başlamak için güzel bir bahane olabilir..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vejeteryanlar ağaç keser herhalde.. *!camdan atlar*[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Cold ağaç değilde şöyle 2-3 kg taze domates iyi olurdu. Malum kışın yediğimiz Domates e pek benzemiyor. Nedense. Sadece şekil olarak benzetiyorum.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kırmızı et yemeyen insanların kafalarının güzel çalıştığını sanmıyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: fedaykin, 30 January 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Yaşasın et yeme bayramımız :-P *! Sağına soluna bakar horace yoktur ve bunu fırsat bilip hemen lafını atıp kaçar * sana ne diyim ki. kendin et yeme bayramı ilan ettiysen onu kendin için bi itirazım yok. ifade edemiyo muyum ben kendimi :([signature][hline]Bugün bu mesajdan neler öğrendiğimizi şimdi orko size tekrar anlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ne La Bu Vejeteryan meselesı adam onu yemıyo bunu yemi yo başını yesin ne diyim biride tutmus kurban bayramını sevmem dıyor nıyekı senın kardeslerını mı kesıyorlarda sevmıyorsun sonucta bır nevi ibadet[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Oky, 30 January 2004 21:10 tarihinde demiş ki: kırmızı et yemeyen insanların kafalarının güzel çalıştığını sanmıyorum. TEk KAfalarımı :-) puhaha[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Kafamın gayet güzel çalıştığını düşünüyorum.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya abi nie vejeteryansınız sorabilirmiyim sizi böle yapan sebep nedir? benm her ögünümde et vardır garanti yani.. nası oluo ben anlamıorm[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Pascal bu öyle şu sebeptendır diye anlatılacak bır konu değil. Kısaca mide almıyor diyelim.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 klay gelsin dielim, bırak bayramı gündelik hayatta bile vejeteryan nası yaşanır düşündürür beni yani[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 "et yemezseniz kafanız çalışmaz" denirdi bize anaokulundayken... hehe...unutmam yani ;) *!Fedoya katılır* *!unity e kadın budu köfteyi uzatır* naha unity yemicen mi ya? :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vejeteryanlık garip bişi bazıları eti sevmez bazıları sırf şekil olsun diye yemez bazıları etin zararlı olduğunu düşünüp yemez bazılarının mideleri hassastır eti sindiremezler falan feşman[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Şu bayramda her evde pişen o iğrenç ciğer (bence iğrenç yannış anlama olmasın) kokusu yüzünden hiçbişey yiyemem. Sürekli midem bulanır... İnsanın vejeterjan olası geliyo, ama kırmızı etsiz yapamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Oylamaya sunuyorum: Deli'ye "her bayram/özel günde vejeteryan topici açan şahıs" title ı verilsin!! (artık kısaltın sokuşturun nickinin altına euhe)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vejeteryanlar deniz ürünlerinidemi yemiyoki? denizden baban çıksa yicen ya o bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ha bide deliye hergün bayram derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 et yerim ama sevmem ne bileyim koyun moyun yemem herbayram olduğu gibi "döner gibi olmuş ekmeğin arasına al ye,, hmmmmm..." gibisinden başlarlar bende aldırmayıp diğer şeyleri yerim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: EagleEye, 31 January 2004 01:02 tarihinde demiş ki: vejeteryanlar deniz ürünlerinidemi yemiyoki? denizden baban çıksa yicen ya o bakıma yemiyor. şahsen ben bazen belki o da fırnda olucak hamsi yerim. başka hiç bir ürünü yenmiyor. ama haşlanmış et korkulu rüyamdır. 5-10 saniye koklasam bayılırım . yemeyi bırak .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kavurma diye bişi yapıolar, annem zorla yedirmeye calısıyo bana ve en son yediimde kusmustum =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 valla bn et severim ama kavurmadan nefret ederim cok yagli vede tatsiz bişi oluo..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eğer hayvandan gelen hiçbirşeyi yemiyorum çılgınım diye bir derdin yoksa otçullar için pizzalar var onlardan yiyebilirsin (nasıl olsa pizza da malzemeyi sen seçiyorsun)[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar