Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tamam biliyorum görsel sanatlara açılır bu ki açtım, evet daha da ayıp bişe yaptığım da bizim bi 100 ytl ödüllü logo yarışmamız var ilgilenen varsa topice baksın, görsel sanatlara bakmıyan ama güzel logo yapan bisürü adam var burada biliyorum. CthuLhu said: bizim de birincinin 500 ikincinin 300 üçüncünün 200 YTL alacağı bir logo yarışmamız var: http://okb.kou.edu.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=1 edit/dasaaa: şeklinde iki logo yarışması var. ilgilenenlerin haberi olsun. linklerde gerekli bilgiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 pez gibi bişey geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bizim de birincinin 500 ikincinin 300 üçüncünün 200 YTL alacağı bir logo yarışmamız var: http://okb.kou.edu.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Toktor bu ne!?! naaptınız yaw.. kilit+edit+taşıma üçlüsüne havale ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dasaa bana atmışında ben napim kararsız kaldım dursun madem haber niteliginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kral erciğin dediği gibi şaka şukacılar sizi pauhausfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar