Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bir tane araba markası vardı arka camında POWERED BY MERCEDES yazardı ismi sanyong muydu ssansong mu ? sssyangong mu ? ya bulamıyorum ! forumdada arayamıyorum heryere baktım , aptal saptal sonuçlar çıkıyor çıldırıcam neydi o arabanın ismi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 daewoo da yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 daewoo modelimi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evet, musso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1156931 bu mudur dedıgın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://www.arabadergisi.com/cf/daewoo/musso.htm bu aracın 3.2 benzinli olan motoru mercedes e aittir. bazılarında o yuzden powered by mercedes yazan bir badge olurdu uzerınde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 çok teşekkür ederim evet bunlar sabah sabah uyandım 1 saattir bulamadım çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Evet SSangYong. Şimdilerde yeni kasalarını ithal ediolar dün etilerde bi galeride gördüm pek tipsizler. http://www.otokritik.com/kasko-modeller/128-SSANGYONG.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 1998 de SSangyong ile daewoo grupları birleşmişti. O yuzden daewoo olarakta biliniyor buralarda. su anda ssangyong un cinliler sahibi bildigim kadarıyla. kore de ekonomik kriz patladığında satıldı. bu ısler bıraz karısık sonra daewoo nunda motors kısmı parcalanıyor bır kısmı hintli Tata ya satılıyor falan. karman corman oluyor isler. musso dıye aratınca bulursun aracı sonuc ıtıbarı ıle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Selam, said: SsangYong Group is a South Korean based Chaebol or conglomerate. SsangYong, literally translated, means "Double Dragon". It was largely broken up by the East Asian financial crisis in 1997. The chaebol was forced to sell or relinquish control in many of their subsidiary interests including the SsangYong Motor Company, originally joining the Daewoo Group in 1998 and now controlled by the Chinese automobile manufacturer SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), the Ssangyong Paper Co., now controlled by Procter & Gamble, Ssangyong Cement (Singapore) Ltd., now owned by the shipping company, Afro-Asia, Yongpyung Resort, Ssangyong Heavy Industries, Ssangyong Precision Industry Co., Ssangyong Engineering Co., Riverside Cement sold to Texas Industries, Inc, and Ssangyong Oil Refining Co. sold to Aramco in 1999. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 eski kasaları kore, yeni kasalar çin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 SsangYong mercedes motoru kullaniyordu 90larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hala merso motoru kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aldığın arabada "powered by mercedes allaah allaaaaaah!!1" yazması ne kadar işe yarar bişey ya? Tam tersi görgüsüzlük olur resmen ya :D hatta eziklik :P "ben böle çakma bişey aldım amaaa mercedes motoru var olum nabeerr" (ki allah bilir şasi-donanım falan da çakma değildir, ama iğrenç görünüyolar:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eh işte ssangyong almış olmanı insanlara makul bir hareket olarak gösterebilmek için yapılmış bi slogan işte "powered by merso" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bi Pickup-SUV karışımı modeli var berbat. Birde geçen gün gördüm Sorento ya benzeyen bi modeli var fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar