Pakize Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Massachusetts Yaşam Sigortası şirketinin genel müdürü olan Thomas Wheeler ve karisi, otobanda arabaları ile yol alırken, Wheeler benzinlerinin bitmek üzere olduğunu fark eder. Otobandan çıkar ve servis alanına girer. Servis alanında sadece bir benzin istasyonu vardır. Pompacı benzin koyarken o da ayakları açılsın diye yürümeye başlar. Arabaya geri döndüğünde karısı ile pompacının koyu bir sohbete daldıklarını görür. O gelince konuşmayı bırakırlar. Arabaya binince pompacı onlara el sallar ve karısına. "Seni görmek güzeldi", der. Servis alanından ayrılırlarken Wheeler adamı tanıyıp tanımadığını sorar. Karısı tanıdığını söyler. Aynı lisede okumuşlar hatta bir yıl da çıkmışlardır. Wheeler, şanslıymışsın ki karşına ben çıkmışım" der. Onunla evlenseydin, genel müdür değil de pompacı karısı olacaktın. "Sevgilim" diye yanıtlar karısı, "Onunla evlenseydim, o genel müdür, sen pompacı olurdun."[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bence hoş fakat feminist bir yazı hehe... Ama yinede hoş.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 üzerinde çok oynama yapılacağını düşündüğüm bir yazı olmuş. Keşke kapıcı felan olsaydı.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Evet feminist bir yazı. Ama yine de fena değil. İnsana 24'ü hatırlatıyo. Senatör David Palmer'ı başkan yapn karısı felan fistan[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hıh?! Hemen isminide koydular "feminist" peki sizin açtığınız topiclere ne ad verilmeli? "Yine kızlar yine kızlar :P" "Erkekler Rule" hede Höde!!! sinirlendiMMMM[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Pakize, 30 January 2004 04:54 tarihinde demiş ki: Hıh?! Hemen isminide koydular "feminist" peki sizin açtığınız topiclere ne ad verilmeli? "Yine kızlar yine kızlar :P" "Erkekler Rule" hede Höde!!! sinirlendiMMMM said: Alexi_Septimus, 30 January 2004 04:46 tarihinde demiş ki: Bence hoş fakat feminist bir yazı hehe... Ama yinede hoş. Doğrusu hede hödö olacak. Ben görüşümü belirttim zaten. Sakin olun "Aşk bir sabunsa köpürt beni" pakize hanım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 +1 diyorum pakizeye böyle deniyordu değil mi?[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: BonePART, 30 January 2004 05:03 tarihinde demiş ki: tama daha zeki daha pratik daha guclu daha hızlı olabiliriz emalettir bole bi gercekte war ?????¿¿¿Daha zeki?¿¿ bişi diyemiyoruMMMMmmm[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 biri ema mı dedi ?? IMDAAAAT[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sevmedim...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yine kızlar yine kızlar diye topic açıyoruz ama bayılıyoruz kızlara onun için :) kadın insanı vezir de edeeer rezil de eder.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tanıdığım,gördüğüm evli, bekar çiftlerden, yaşadıklarımdan sonra hiç te inandırıcı gelmiyor bu hikaye hemde hiç.. hele bi de çocukla (lafa bak "çocuk" sanki makarna yapıyo) kariyeri aynı kefeye koyabilecek kadar aşağılıklaşmış marketing vampirleri olduğu sürece.. ayrıca pek feminist değil tek başına öne çıkmış bi hatunu değil kocasını genel müdür yaptığını iddia eden bi hatun tipi görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 January 2004 04:46 tarihinde demiş ki: Bence hoş fakat feminist bir yazı hehe... Ama yinede hoş. +1 ehe fecii feminişt hemde :p yani kadın "ben olmasam sıfırdın sen sııfıııır" demiş :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 pakize daha zeki?? bişi diyemiyorum diyosun ama birlikte olduun erkeğin senden zeki olmasını istiyosun;). enteresan ama kadınlar sadece kendi erkeklerinin kendilerinden zeki olduunu düşünüyo galiba. yav sadece doğal seçilim yoluyla bile kadınlar böle seçici davrandıı için erkeklerin daha zeki olması gerekir be[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 belki ben fesatım ama o hikayenin sonunda patronun neden seni sürekli terfi ettirdi sanıyosun diye bi cümle var ama söylenmemiş gibi geliyo :-p[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Asıl fesatlığı ben yaptım pakize +1 nedir nedendir?[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hahahahahaha H.H. ps. horace'in hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 24 dizisiyle olan bağlantıya açıklık getirmek lazım, doğrudur, Sen. David Palmer karısının inanılmaz hırsı, yüksek mevkilerin dayanılmaz çekiciliğine karşı olan aşırı zaafı sayesinde başkan olmuş olabilir. Fakat ikinci bölümde görürüz ki bu hırs aynı zamanda bozuk politikacıların, hırsızlığın, her türden en yüksek seviye ahlaksızlığın kaynağı olabilecek bir histir. Bu yüzden Palmer karısını yanından yollar, çünkü politik olarak doğru olacak bir açıklama insanların hayatını tehlikeye atacaktır. Yani her sizi yükselten, sizi yüceltmemektedir. Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Stratejik bakire olmayan hanımlar birlikte oldukları erkeklerin kendilerinden daha zeki olduklarını düşünmesini isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 coook feminist,, bence tüm olay erkekte bitiyo, yani yücelme olarak !!![signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: horacegoesskiing, 30 January 2004 05:47 tarihinde demiş ki: pakize daha zeki?? bişi diyemiyorum diyosun ama birlikte olduun erkeğin senden zeki olmasını istiyosun;). enteresan ama kadınlar sadece kendi erkeklerinin kendilerinden zeki olduunu düşünüyo galiba. yav sadece doğal seçilim yoluyla bile kadınlar böle seçici davrandıı için erkeklerin daha zeki olması gerekir be yürü bea...arkanddayım[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 January 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: horacegoesskiing, 30 January 2004 05:47 tarihinde demiş ki: pakize daha zeki?? bişi diyemiyorum diyosun ama birlikte olduun erkeğin senden zeki olmasını istiyosun;). enteresan ama kadınlar sadece kendi erkeklerinin kendilerinden zeki olduunu düşünüyo galiba. yav sadece doğal seçilim yoluyla bile kadınlar böle seçici davrandıı için erkeklerin daha zeki olması gerekir be Simdi soyle bir gercek var kisiler arasinda zeka'da farkliliklar kesinlikle var.. Ancak bunu kadin ve erkek diye ayirmak yanlis olur... Bunu insan kalibi icerisin de incelemek lazim, aksi taktirde kadinlar erkekler diye ikiye bolersek ,gay'leri lezbiyenleri, trans sexsuelleri hangi sinifa koymamiz gerekiyor.. Bunu zeki olanlar ,daha zeki olanlar ve zeki olmayanlar olarak 3 gruba ayirabiliriz.. #3 grubun icine moronlari, embesilleri tum geri zekali sinifini koyabiliriz... Aman neyse konuya geri doniyim... evet cogunlukla kadinlar kendin'den daha zeki bir erkekle beraber olmayi isterler.. Ancak soyle bi sey'de var ..Biz bir erkek secicez ve cogunlugunu kendimize oranla daha az zeki buldugumuz icin en zekisinin arayisina giricez..:lol: Bu demek degildir ki erkekler cogunlukta zeki'dir.. Bu demek tir ki erkekler cogunluk ta Aslinda benden daha saf'lar oyuzden ben zeki erkek arayisindayim.. Eger erkeklerin hepsi soylendigi kadar zeki olsaydi, kadinlar neden zeki erkek arayisina girmek icin bir ihtiyac hissetsinler ki...?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kahrolsun feminizm yaşasım masküler hareket! lavuğuz gururluyuz sapımız var onurluyuz ayakta işeyebiliyoruz her türlü ayılık hakkına sahibiz şükrediyoruz kıllıyız ve saplıyız güzel değil çirkin yaratılmışız masküler hareket engellenemez! Babacum "Maskuler Hareket Lideri" Mostors bu bir mizah yazısıdır şimdi sizi The Brian Setzer Orchestra - Jump Jive An' Wail ile baş başa bırakıyoruz[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 cık anlamadın. hepsi zeki demiyorum. birsürü zeki kadın tanıdım ve eşek yüküyle de e... daha az zeki erkek :) fakat kadınlar bu arayışta ise, ve o erkeği buluyorlarsa demek ki zeki kadından da zeki bir erkek var. o diğer daha az zeki arkadaşlar için de onlardan da az zeki bayanlar giriyo devreye. örnekle anlatalım. nevresim alkım papatya örnekteki elemanları kümeye alırsak nevresim papatya ikilisinin içinde bulunduğu kadın grubunun en zeki üyesi; alkım ve ninja beyin içinde bulunduğu erkek grubunun en zeki üyesinden daha zeki değildir... birikimli doğal seçilim.[signature][hline]nobody said it would be easy... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 January 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Pompacı olayına koptum ya ben :) şimdi kocası gezerken bu pompacı hem benzin pompalayıp hemde kadınla konuşuyormuş filan . peki hangı benzin istasyonunda olmuş bu olay?[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar