Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Etinin çıkardığı PETİTO diye çukulatası var allah diyom eksikliğini her saniye hissediyorum .. asdasd bu çukulataya taparcasına yerim!! (töbe töbe) asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bitter çukulatalar saks Limonlu soda + toblerone = cennetlik besin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 viski + bitter çİkolata hastasıyım onun dışında antep fıstıklı rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bu petito hasta işi bi çukulata duyrulur! kesinlikle bi deneyin derim ama heryerde bulunmuyo hemen hemen hangi bakkala gitsem bitti diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 magnum bitterde iyi ama karamel rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ülker eti falan gibi markalardan yiyiorum ben zaten bulamıyorum başka :D bi magnumun çıktı ama bitter mi bilmiyorum, ayrıca sütlü çikolata zararlı diye duymuştum yağ meselesi tekrardan birşey belirteyim, bitter süperdir, sütlü berbat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nestle'nin damak diye bi çikolatası var, sütlü antep fıstıklı. Buna kötü diyeni döverim. Ama bitterin kalitelisi de güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şu magnumun biberli çokolatısından yiyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 biberli mi? magnumun şu infinity işareti (ve aynı zamanda tesadüfen feminen vücut hatlarına benzer şekli olan) çikolatalarından yedim de bikaç kere. 5 para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Kahveyle birlikte 10 numara:) aaa +1 ki ne artıbir kahve sade olcak bitter hafif acımsı arada bi iki sigara fırtı of of inanılmaz bi keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bitter çikolata iyidir. En sevdiğim çikolatadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 SeaGle said: Ülker eti falan gibi markalardan yiyiorum ben zaten bulamıyorum başka :D bi magnumun çıktı ama bitter mi bilmiyorum, ayrıca sütlü çikolata zararlı diye duymuştum yağ meselesi tekrardan birşey belirteyim, bitter süperdir, sütlü berbat :D magnumun bitter fındıklı ve karamelli olanı var benim bildiğim yediğim karamelliye hastayım ama diğerlerinde hayır demem çikolata iyidir her türlü edit:kaliteli olduğu sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar