Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Etinin çıkardığı PETİTO diye çukulatası var allah diyom eksikliğini her saniye hissediyorum .. asdasd bu çukulataya taparcasına yerim!! (töbe töbe) asdasd
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bitter çukulatalar saks Limonlu soda + toblerone = cennetlik besin
Arden Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 viski + bitter çİkolata hastasıyım onun dışında antep fıstıklı rule
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bu petito hasta işi bi çukulata duyrulur! kesinlikle bi deneyin derim ama heryerde bulunmuyo hemen hemen hangi bakkala gitsem bitti diyolar..
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ülker eti falan gibi markalardan yiyiorum ben zaten bulamıyorum başka :D bi magnumun çıktı ama bitter mi bilmiyorum, ayrıca sütlü çikolata zararlı diye duymuştum yağ meselesi tekrardan birşey belirteyim, bitter süperdir, sütlü berbat :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nestle'nin damak diye bi çikolatası var, sütlü antep fıstıklı. Buna kötü diyeni döverim. Ama bitterin kalitelisi de güzeldir.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şu magnumun biberli çokolatısından yiyen var mı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 biberli mi? magnumun şu infinity işareti (ve aynı zamanda tesadüfen feminen vücut hatlarına benzer şekli olan) çikolatalarından yedim de bikaç kere. 5 para etmez.
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Kahveyle birlikte 10 numara:) aaa +1 ki ne artıbir kahve sade olcak bitter hafif acımsı arada bi iki sigara fırtı of of inanılmaz bi keyif.
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bitter çikolata iyidir. En sevdiğim çikolatadır.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 SeaGle said: Ülker eti falan gibi markalardan yiyiorum ben zaten bulamıyorum başka :D bi magnumun çıktı ama bitter mi bilmiyorum, ayrıca sütlü çikolata zararlı diye duymuştum yağ meselesi tekrardan birşey belirteyim, bitter süperdir, sütlü berbat :D magnumun bitter fındıklı ve karamelli olanı var benim bildiğim yediğim karamelliye hastayım ama diğerlerinde hayır demem çikolata iyidir her türlü edit:kaliteli olduğu sürece
Öne çıkan mesajlar