kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 barışı oynatır diye düşünüyordum ama almamıs ilk 11 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yani Kasımpaşa'ya karşı ben olsam sağ bekte düşünmeden Sabri'yi oynatırım, ortada da Barusso'yu görürüm işte mis :) Kasımpaşa'nın sol kanadı ne yapacak yani Sabri'ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 :) öyle düşünmemek lazım terimin dediği gibi ummadık taş baş yarar ama ben de barussonun ön liberoda oynaması gerektiğini düşünenlerdenim. ama sanırım kalli uğurun yerine alternatif isimler düşünüyor. bakalım bu maçta en azından biraz belirleyici olacak tercihlerin doğrulugu yada yanlıslıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Uğur iyi oynuyor bu sezon, beklentilerin de üzerinde. Bence sadece dinlendiriyor hem de yedeklere şans vermek, formlarını arttırmak, oyunlarını görmek lazım. Sakatlıkta hazır olsunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 uğur çok pis sakatlandı zaten..en az 5 hafta yok diyorlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 evet uğur çok formdaydı yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Uğur'un sakatlığı 2 ay. Ligin son maçlarına yetişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 uğur hasan şaş mehmet topal barış sakatlıkları yüzünden yokmuş..barısın sakatlıgını yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Doğru ya gitti Uğur yazık oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu Servet neden alakasız anlarda ileri çıkıyor anlamıyorum. Ayrıca sağda Baruso ortada Emre olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 nileppezdel said: Bu Servet neden alakasız anlarda ileri çıkıyor anlamıyorum. Ayrıca sağda Baruso ortada Emre olmamış gibi.ikinci yarı sabriyi alır emreyi çıkartır barussoda ön liberoya geçer sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yazık Barusso atak yapmak istiyor ama sağ bekte ortadan şut pozisyonuna girmesi mümkün değil :) Emre de topu kullanamıyor. Sadece rakipten o noktada top kazanmaya yaıyor. Top ayağına gelince bi saçmalıyor. Değiştirmesi lazım mevkilerini acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 carrusca ve barusso hiç iyi değil şimdilik. emre de yerini yadırgıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 futbolcular çok istekli ama hiç yanyana oynamayanlar var aralarında bu yüzden yadırgamaları normal yerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 golü yiyorduk nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bu arada k.paşalı özgür çok ii oyuncu daha ii takımlarda rahatlıkla oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Akıllandı Barusso önliberoyageçti, Emre de sağ beke. Sabri girsin ikinci yarı. Barusso da sağ bekte çok şapşaldı ama ortada nasıl bakalım :) Nonda da hiç yoktan korner var etti, Hakan yada Ümit olsa ölüydü deminki top :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 goool frikik k.paşa öne geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 aslanım paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Of hiç yoktan gol yedik yani son saniyede :( Orkun mal ya öyle gol mü yenir. Barajı o tarafa uçmak için ayarlıyorsun ne olur ne olmaz diye. Topou oraya beklemesen baraj kurmazsın. Uçmuyo hatta ters tarafa gidiyor süper kaleci yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 %100 kaleci hatası başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gsaray haftaiçindeki hezimeti hala unutamamış, çok tutuk oynuyo,çok top kaybı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 merak ettim şimdi golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İlk yarı futbol adına hiç birşey yoktu. İki takım da takılıyordu, öylesine maç gibi. İkinci yarı belki golü atar diyordum GS, ama şu son saniyede Orkun öyle bir hata yaptıki Galatasaray'ın işini çok zora soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 horten said: merak ettim şimdi golü. Frikikten attı, Kasımpaşa. Top çok kolay toptu ama Orkun hiç uçmadı, olduğu yerde bekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar