Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 24.02.2008 / Pazar 19.00 Ali Sami Yen Stadyumu Galatasaray 51 puanla lider, Kasımpaşa 12 puanla 18.sıraya demir attı. Galatasaray ASY'de bu sene maç kaybetmedi. Alınan 5-1 lik hezimetten sonra yaraları sarmak adına çok önemli bir maç. Böyle bir maçtan sonra Kasımpaşa maçı gelmesi Galatasaray için iyi bir şans. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tabiki kazanır ama k.paşa da gücünü sonuna kdr kullanıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kasımpaşa için kolay bir maç. 3 gol yedikten sonra farkın artmaması için uğraşıcaklar o kadar,kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Keşke maç günü falan açsaydın topici... Yukarıdaki gibi espritüel gençler doluşabilir başlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yoo doğru sölemiş kasımpaşa çok gol yiyor ki ben de 2-3 farklı biter diye tahmin ediyorum hoş son zamanlarda tahminlerimiz içimizde patlıyo o ayrı mesele=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Madcat said: kasımpaşa için kolay bir maç. 3 gol yedikten sonra farkın artmaması için uğraşıcaklar o kadar,kasmaya gerek yok. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Madcat said: kasımpaşa için kolay bir maç. 3 gol yedikten sonra farkın artmaması için uğraşıcaklar o kadar,kasmaya gerek yok. harbi LoL. bi kenara birakalim ya su avrupa maçlarinda vuku bulan vaaaakaaalari ;) Galatasaray'a başarilar. Maç sonucu zor, galatasaray moral buliim diye fark atabilir, ya da moralsizlikten fark da yiyebilir. Sonucu beraber gorecez ama sanirim motive olup cikarlar. Bir tek lig kaldi, onu birincilikle bitirmek için her şeyi yaparlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kasımpaşanın bu ligde yeri olmadığını düşünüyorum ayarım zaten umarım rahat kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bir Galatasaraylı olarak Kasımpaşa'nın da 3 5 atmasını ve Feldkamp'ın bir an evvel kovulmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 feldkamp gibi hocayı zor bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kasımpaşa yerine eskişehir çıksa keşke diye düşünüyorum hep en azından daha fazla iş yaparlar gibi geliyor maça gelince leverkusen maçını unuturlarsa alırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yaraları birazda olsa sarmaları lazım bu maçda ve ben oyuncuların bunun bilincinde oldugunu düşünüyorum. banko 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 galatasaray ın 11 kisilik dev kadrosu ile maca cıkacagı mactır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kalli rotasyona gidiyormuş. Emre'nin yerine Song, sağbekte Barış'ın yerine Sabri, Barış ise sağ açıkta, önliberoda hafif sakatlığı bulunan Topal yerine Barusso, solda Ayhan, Lincoln ve Nonda da oynayacak. Ümit ve Hakan ikilisinden birini de Nonda'nın yanına koyacak. Sabah gazetesinde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kalli zaten Lincoln'ü,Nonda'yı,Barusso'yu,Song'u böyle önemli bir maça saklıyordu. Edit:Bu arada sopcast'e yeni geçtimde arkadaşlar.Akşamki maçın linkini nasıll bulucam acaba?Bana pm'den anlatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Polan said: Kalli zaten Lincoln'ü,Nonda'yı,Barusso'yu,Song'u böyle önemli bir maça saklıyordu. Edit:Bu arada sopcast'e yeni geçtimde arkadaşlar.Akşamki maçın linkini nasıll bulucam acaba?Bana pm'den anlatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim. Sopcast linki sormak, vermek yasak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Pardon o zaman ya...Bilmiyordum sormanın da yasak olduğunu...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yasak değil kaç kere verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 artık yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 vermeyiz o zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tamam tamam bide sopcast grubu kurulsun özel mesajdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Dahi Kalli solda Arda yerine sakatlıktansonra vasatı aşamamış Ayhan'ı mı oynatacak. Bravo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben de istiyorum o yasaklı şeyden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lincolnün oynayacağı düşünülürse arda yerine ayhan son derece normal kimi oynatsın carrusca mı 2 forvet ve lincoln varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Arda gibi adamı mı kesecek yani? Arda sol kanatta Ayhan'ı katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar